3a divisió FEF

Garrotades a la zona alta

3a divisió. Els quatre primers classificats s’enfronten entre ells en una jornada que podria igualar les coses o bé destacar d’una vegada per totes l’Espanyol B en el lideratge

Espanyol B-l’Hospitalet i Ascó-Prat; o el que és el mateix, primer contra segon i tercer contra quart. Així d’emocionant es presenta aquesta jornada que servirà per tancar una atrafegada setmana de tres partits. El doble duel en la cúspide podria permetre a l’intractable líder, l’Espanyol B, obrir encara més forat al capdavant de la taula, si bé és cert que l’Hospitalet té una oportunitat d’or per reivindicar les seves opcions de lluitar pel campionat. L’Ascó i el Prat miraran de refer-se després d’ensopegar el dimecres passat, mentre equips en plena ratxa ascendent com el Sant Andreu i el Vilafranca –o bé el Reus B, tot i que no passa pel seu millor moment–, esperaran l’oportunitat per assaltar la zona noble.

Si la setmana passada va superar un enfrontament d’allò més complicat al camp del Prat, el filial blanc-i-blau té una altra dura prova a casa contra l’Hospitalet (12 h). Els de la franja han sumat quatre victòries seguides després de perdre contra el Reus B i saben que un triomf contra el filial perico seria un cop sobre la taula: “Tenim les ganes i la il·lusió de fer-ho bé i treure els tres punts”, va dir el tècnic Xavi Molist, en la prèvia del matx. “És el gran favorit; són un equip de segona B jugant a tercera”, va explicar per la seva banda el tècnic blanc-i-blau, David Gallego.

Just després de la primera derrota del curs i de perdre el segon lloc, l’Ascó rebrà la visita del Prat (12.00 h), que també ve de perdre el seu últim duel. El partit serà un bon test per posar a prova la fortalesa mental de tots dos conjunts, que tenen l’opció de retallar punts amb almenys un dels dos primers classificats. Els de la Ribera d’Ebre tenen les baixes segures de Guiu i Marc Blanch, mentre que Cheikh és dubte; per part potablava, Pedro Dólera no podrà disposar, un partit més, del central Aitor Lario.

El Sant Andreu i el Vilafranca, en un bon moment

Dos dels favorits a lluitar per colar-se en les posicions de promoció d’ascens a segona B i que no havien començat gaire bé la lliga, el Sant Andreu i el Vilafranca, semblen haver trobat definitivament el to i aquesta jornada tenen una oportunitat d’or per enganxar-se definitivament a la zona alta de la taula. Els andreuencs fa tres setmanes que no perden i tenen l’opció d’ampliar la ratxa en la visita del Gavà (12 h). Això sí, els de Mikel Azparren només han aconseguit un triomf al Narcís Sala. El Vilafranca, per la seva banda, visita el camp del cuer, el Vilassar (12 h).

Derbi de filials per enganxar-se a la part alta

Els filials dels dos equips tarragonins de segona divisió A, la Pobla de Mafumet i el Reus B s’enfrontaran en un altre duel directe, en aquest cas entre dos equips que lluiten per entrar a les posicions capdavanteres (12 h). Separats per només tres punts, però quatre posicions, el derbi no arriba en el millor moment per a cap dels dos conjunts: els grana acumulen dues derrotes seguides, mentre que, per la seva banda, els roig-i-negres, que fins fa poc ocupaven la tercera posició, encadenen tres jornades consecutives sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)