2a divisió FEF

Amb gust de derrota

Incomprensible. El Llagostera es deixa empatar contra el cuer un partit que dominava per 2-0 i continua ocupant la plaça de promoció de descens després de sumar 1 punt dels últims 9

Llagostera 2 Dep. Aragó 2

LLAGOSTERA:Marcos, Chele, Lucas Viale (Ayala, 6’), Esteban, Fuster, Pol Gómez, Carbó, Leo Ramírez, Pablo Sánchez (Chica, 79’), Gavilán (Maynau, 67’) i Toni Gabarre.DEPORTIVO ARAGÓ:Aaron, Álvarez, Nieto, Jesús, Zalaya, Quique (Rotellar, 79’), Jaime, Torras (Junior, 45’), Rubio, Pep i Raí (Ahmed, 61’).GOLS:1-0 (7’) Oriol Ayala. 2-0 (49’) Gavilán. 2-1 (55’) Nieto. 2-2 (86’) Pep Biel.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:Al local Lucas Viale i al visitant Rubio.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

Dolorós empat del Llagostera a casa contra el cuer, el Deportivo Aragó (2-2), en un partit que els locals es van deixar empatar després de començar dominant per 2-0. Ayala (7’) i Gavilán (49’) van avançar els gironins, però en la segona meitat l’equip dirigit per Òscar Álvarez va recular en excés i ho va acabar pagant amb els aragonesos, que van treure l’orgull i van acabar igualant el marcador amb dos gols de Nieto (55’) i Pep Biel (86’). Amb l’empat, el Llagostera enllaça el tercer partit sense guanyar (1 punt dels últims 9 en joc) i continua ocupant la plaça de promoció de descens.

El partit va començar intens i amb la lesió de Lucas Viale. El va substituir Oriol Ayala i, només d’entrar al camp, el central va avançar els locals amb una rematada de cap a la sortida d’un córner servit per Leo Ramírez (7’). El gol va donar ales al Llagostera, que es trobava còmode damunt del terreny de joc, mentre que el Deportivo Aragó remava a contracorrent i amb moltes imprecisions en la passada. Raí ho va intentar des de lluny pels visitants –va aturar Marcos–, però eren els llagosterencs els que gaudien de més possessió i, per tant, del control del partit. Leo Ramírez, últimament tot un especialista a pilota aturada, també va treure a passejar el seu xut de llarga distància, poc abans que Pablo Sánchez fes intervenir el porter Aaron amb una rematada dins l’àrea. D’ocasions, però, no n’hi havia ni a una banda ni a l’altra, en un tram de partit en què passava ben poca cosa, i és que ni el conjunt aragonès inquietava en excés ni el Llagostera arribava amb facilitat a l’àrea rival.

Llavors el duel es va animar una mica i Leo va estar a punt de marcar un gol olímpic de córner, però Aaron ho va evitar en última instància, i Gavilán va tenir l’última pels locals abans del descans amb una rematada de cap que va sortir a córner. Abans del xiulet de l’àrbitre, Pep, del Deportivo Aragó, va xutar una falta que va sortir fregant el pal, i així es va arribar a la mitja part, amb un 1-0 que donava un lleuger avantatge als gironins però que no permetia cap mena de relaxació.

Si recules ho pagues car

La represa va començar amb el 2-0 del Llagostera, obra de Manu Gavilán, que després d’aprofitar una altra bona passada de Leo es va plantar tot sol davant del porter Aaron i no va perdonar (49’). Va ser el primer gol oficial del davanter amb la samarreta llagosterenca des de la seva arribada al club en el mercat d’hivern passat. Amb la segona diana els locals jugaven a gust –Gabarre va tenir el tercer amb un xut que va anar alt–, mentre que el Deportivo Aragó evidenciava moltes mancances però tampoc llençava la tovallola. Fruit de la insistència, els aragonesos van retallar distàncies amb un gol de cap de Nieto (55’) en el qual Marcos no va poder fer-hi res.

Amb el 2-1 en el marcador, el Llagostera va passar a jugar més pressionat, tot al contrari que els de César Láinez, que buscaven l’empat insistentment, tot i que més amb el cor que no pas amb el cap. Els minuts van anar passant i tot seguia igual, però el resultat encara ho deixava tot obert per al tram final del partit, amb el Deportivo Aragó que no es rendia i ho intentava de totes les maneres possibles. En contrapartida, el Llagostera va anar reculant metres i ho va acabar pagant molt car, i és que el filial del Saragossa va empatar en els darrers instants. El gol el va marcar Pep Biel, de volea (86’), un gol que va fer emmudir la parròquia llagosterenca. Després de l’empat, els dos equips van buscar el tercer gol –Toni Gabarre la va tenir en el temps afegit–, però finalment els punts es van repartir.

NOMÉS COMENÇAR

Oriol Ayala, que acabava d’entrar pel lesionat Viale, va marcar ben aviat el primer gol, de cap (7’)

UN DESASTRE

Gavilán semblava sentenciar (49’), però el cuer va treure l’orgull amb gols de Nieto (55’) i Pep Biel (86’)

ELS VESTIDORS

Deixem de sumar dos punts que eren vitals, però ja hem de pensar en el Peralada
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
No aprenem dels errors, teníem el partit controlat i inexplicablement ens l’han empatat. Potser hem tingut por de guanyar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)