Girona

Juan Ramón López Muñiz

Entrenador del Llevant

“Ens hem de treure de sobre el pessimisme”

El Llevant aspirava a trencar la sèrie de cinc jornades sense guanyar i en va sortir amb una derrota que el deixa encara més encallat. “La derrota és dura, però el futbol són victòries i derrotes. Quan arriben els moments difícils, s’ha de saber superar-los”, va explicar Juan Ramón López Muñiz, que va reconèixer que el seu equip no està bé. “Ens hem d’anar acostant a l’equip alegre i amb il·lusió de principi de temporada. Amb una victòria ens traurem un pes de sobre. I el que hem de fer sobretot és treure’ns de sobre el pessimisme general que hi ha.”

El Girona va manar amb autoritat durant la primera meitat, contra un rival molt arreplegat. Muñiz va argumentar: “Hem deixat de tenir control del partit amb pilota. En la primera part no teníem pilota, el partit estava controlat, però sense pilota. I això genera ansietat i que el rival se senti còmode.” El tècnic local va dir que el Girona havia marcat els gols “en el millor moment de partit” del Llevant. Els valencians només van marcar en el temps afegit, cosa que a Muñiz li va servir per assenyalar: “Hem de saber que els partits són molt llargs i que no t’has de desesperar mai. S’ha d’intentar estar viu sempre.” El tècnic del Llevant va acabar dient que els toca fer autocrítica, però va voler relativitzar la situació: “La classificació és més o menys lògica, normal, quant als objectius de l’equip. El que hem de canviar són les sensacions i millorar el joc. No només n’hi ha prou amb saber on fallem, sinó també prendre decisions.”

LA PRIMERA PART

“No teníem pilota, i això genera ansietat i que el rival se senti còmode”

LA FILOSOFIA

“Hem de saber que els partits són molt llargs i que no t’has de desesperar mai”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)