Nàstic

Un Nàstic molt efectiu fulmina el Valladolid (0-3)

2a divisió A. Els locals han dominat, però els tarragonins s’han defensat amb ordre i han transformat totes les oportunitats de gol

El Nàstic ha fet una exhibició d’efectivitat ofensiva i s’ha imposat de manera clara a Valladolid (0-3). Els locals han portat sempre la iniciativa, però els grana s’han defensat amb molt ordre i han transformat les tres úniques oportunitats de gol de què han disposat en els 90 minuts. El Nàstic trenca una ratxa de tres partits sense guanyar i respira a la zona baixa de la classificació.

El primer gol ha estat fruit d’una bona acció del Nàstic, amb Manu Barreiro obrint a la banda dreta, Kakabadze centrant i Maikel Mesa rematant de cap (9’). En la primera part, el Valladolid ha portat perill amb alguna córner i dos xuts de Toni Villa.

En la segona part, els grana no han trigat a fer el segon gol, en una errada del porter local, Masip, aprofitada per Jean Luc (51’). El gol de la sentència ha sigut el segon de Maikel Mesa, que ha culminat amb gran xut una bona acció de Juan Delgado (63’). La mitja hora restant ha sobrat del tot, amb un Valladolid tocat moralment i un Nàstic còmode.