Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“És un partit que deixa empremta”

Pablo Machín havia procurat rebaixar l’eufòria després de la victòria contra el Madrid, i la resposta dels jugadors al Ciutat de València va ser per treure’s el barret. “L’equip està demostrant maduresa. Comentàvem que seria difícil tocar de peus a terra, posar-nos la granota de treball i tornar a ser l’equip humil que som i que patirà per salvar-se. L’equip ho ha entès perfectament”, va comentar Pablo Machín només arribar a la sala de premsa. “Hem fet un partit que ha deixat empremta. Perquè hem vingut a jugar a fora, hem dut la iniciativa, hem estat dominadors, hem minimitzat el rival, no li hem deixat crear ocasions, i nosaltres, sí. És un partit molt complet.”

Els gols van arribar en la segona meitat, però en la primera el Girona va exercir un domini absolut. “El Llevant sol tenir clar a què juga, a fer mal quan roba la pilota. A segona, la qualitat et matava. Amb molt poques ocasions tenia molta efectivitat. Si he de dir la veritat, pensava que serien una mica més agressius al principi, com en la segona part. Crec que el meu equip ho ha sabut interpretar molt bé, amb els nostres arguments”. Tot hauria estat més fàcil si l’àrbitre no s’hagués estalviat una expulsió de llibre de Chema. “Crec que ha estat molt clara. Jugar amb un més des del minut 13 ens hauria facilitat el triomf”, va dir Machín, molest no només per aquella acció. “Ara potser no toca, però és de justícia dir que cometem alguna equivocació. I hi ha altres petites accions en què és més fàcil treure targetes a un equip com el nostre. No som violents per tenir tantes targetes. Et condiciona molt. El fet de ser un equip. Ho dic avui perquè hem guanyat, i mai ha de ser una excusa.”

La tercera victòria seguida deixa el Girona en una situació de privilegi. “La revelació, potser ja ho som. Estem fent un bon començament, no només pels resultats i la classificació, sinó perquè estem fent un joc valent. Som sobretot un equip amb essència. I això pot cridar l’atenció. Però tenim molt clar que haurem de lluitar molt per la salvació. Està molt bé anar acumulant punts per quan vinguin vaques magres”, va explicar el tècnic, que va destacar la progressió que estan mostrant diversos jugadors que no tenien experiència a primera divisió. “El mèrit hi és, i vosaltres ja ho valorareu. Nosaltres hem de tenir la línia de treball clara i transmetre-la als jugadors. No ho faig per rebaixar eufòria, però sé que ens costarà molt perquè som la mateixa plantilla modesta. Sí que tenim cada cop més el reconeixement cap a futbolistes que arribaven a primera amb moltes ganes de demostrar que, de mica en mica, són reconeguts. Estem madurant, estem fent créixer un club i estem creixent tots al seu costat”, va sentenciar.

LA SUPERIORITAT

“Hem dominat i hem minimitzat el rival. L’equip està demostrant maduresa”

L’ARBITRATGE

“Cometem alguna equivocació i no som violents per tenir tantes targetes”

L’ORGULL

“La revelació, potser ja ho som. Fem un joc valent i som un equip amb essència”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)