Un punt i gràcies

1a catalana. La Jonquera va salvar un punt contra el Vic (1-1) gràcies a un gol d’Oriol Pujadas en el minut 88

la jonquera 1 vic 1

LA JONQUERA:Manzano, Genís (Pujadas, 78’), Galles (Albert Genís, 68’), Gabernet, Masó, Moñino, Cornellà, Tidiane, Cristian Hidalgo, Álvaro Fernández i Javi Revert (Jorge Torres, 68’).VIC:Reig, Carrascal (Ignasi, 74’), Gigi, Isma, Roca (Robert Busquets, 74’), Peque, Espina, Héctor, Eloi (MIki López, 87’), Aleix i Suárez (Mia Valls, 64’).GOLS:0-1 (60’) Eloi. 1-1 (88’) Pujadas.ÀRBITRE:García Cobos.T.G.:Als locals Tidiane, Jorge Torres i Albert Genís; i als visitants Peque, Ignasi, Eloi i Espina.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

La Jonquera continua sense trobar la tecla adequada i ahir va tornar a desaprofitar l’ocasió d’encadenar dues victòries per primera vegada aquesta temporada. De fet, els fronterers prou van fer salvant un punt a casa contra el Vic (1-1), i és que el gol de l’empat d’Oriol Pujadas va arribar ja a les acaballes del partit, quan la derrota semblava segura.

Els de Joan Mármol, això sí, van fer una bona primera part i van tenir bones ocasions per avançar-se en el marcador, sobretot de Javi Revert i Álvaro. Després de la represa, però, l’equip va baixar el seu rendiment i el Vic es va fer amo i senyor del partit fins que, en el 60’, Eloi, amb una volea després d’un córner, va fer el zero a un. Cornellà va estar a punt d’empatar ben aviat, però Reig va refusar. Va ser l’única ocasió clara dels fronterers fins que en el 88’ Oriol Pujadas va aprofitar una errada de Reig per fer el gol que certificava l’empat a un definitiu.