Nàstic

futbol

Nàstic

Efectivitat total

Nàstic. El Valladolid porta la iniciativa però els tarragonins es defensen amb molt d’ordre i transformen les tres úniques oportunitats de gol

VALLADOLID 0 NÀSTIC 3

VALLADOLID:Masip; Antoñito, Kiko Olivas, Calero, Ángel; Luismi, Anuar (Gianniotas, 56’); Óscar Plano (Hervías, 67’), Iban Salvador (Villalibre, 70’), Toni Villa; i Mata.NÀSTIC:Dimitrievski; Kakabadze, Suzuki, Xavi Molina, Javi Jiménez; Zahibo, Gaztañaga, Maikel Mesa (Perone, 68’); Jean Luc (Abraham, 60’), Manu Barreiro i Juan Delgado (Álvaro Bustos, 78’).GOLS:0-1 (9’) Maikel Mesa. 0-2 (51’) Jean Luc. 0-3 (63’) Maikel Mesa.ÀRBITRE:Gorostegi Fernández-Ortega.T.G.:Al local Toni Villa i als visitants Maikel Mesa, Xavi Molina i Zahibo.PÚBLIC:9.628 espectadors.

Ni el pitxitxi de segona A, Jaime Mata, ni l’equip més golejador de la categoria, el Valladolid. L’exhibició d’efectivitat ofensiva la va protagonitzar ahir el Nàstic, que va aprofitar les tres úniques ocasions de gol de què va disposar en tot el partit. Maikel Mesa va fer dos grans gols en bones accions col·lectives (9’ i 63’) i, entremig, Jean Luc va aprofitar una errada del porter Jordi Masip (63’). A més de l’encert total en atac, el Nàstic va fer un gran exercici d’ordre en defensa, permetent poc ritme i poca continuïtat a un equip del potencial ofensiu del Valladolid. La victòria, d’alt valor anímic, permet als grana tallar una ratxa de tres partits sense guanyar, en què només va obtenir un punt, i respirar a la zona baixa.

Rodri va col·locar Maikel Mesa al costat de Zahibo i Gaztañaga al mig del camp per construir un trivot que restés espais i comoditat a la creació ofensiva del rival. La pressió, la concentració i les línies juntes van fer la resta, i el Nàstic va poder mantenir a ratlla el Valladolid, que en la primera meitat, per bé que va ser insistent i va portar sempre la iniciativa, només va inquietar la porteria d’un segur Dimitrievski amb alguns córners, que els castellans tenen molt treballats, i amb un parell de xuts de Toni Villa i una rematada forçada de Mata, poc afortunat ahir. El Nàstic, a més, va tenir l’encert de marcar aviat. Manu Barreiro va fer una bona obertura a la banda dreta, on va aparèixer Kakabadze amb camp per córrer. El lateral georgià va fer una bona conducció i una millor centrada al cap de Maikel Mesa, que no va perdonar.

Si en la primera meitat el Nàstic va colpejar aviat, també ho va fer en la segona. Jordi Masip va sortir massa de l’àrea per rebutjar una pilota llarga, Calero no se’n va adonar i va voler tallar la pilota ell, però la va deixar als peus de Jean Luc. Amb el porter descol·locat, l’ivorià va fer un xut llunyà i precís per fer pujar el 0-2. Que el rival en faci prou amb poc per marcar desanima qualsevol equip, i el Valladolid va notar el pes de l’efectivitat del rival. I no va trigar a donar-se totalment per vençut, ja que el Nàstic va tornar a batre Masip poca estona després. Abraham va fer una centrada al segon pal que Juan Delgado va fer bona amb un excel·lent control amb el qual es va desempallegar del seu marcador. El xilè va fer una bona passada enrere que Maikel Mesa va completar amb un gran xut, impossible per al porter. La mitja hora final va sobrar del tot. Només va destacar la infructuosa cerca del gol de Mata, que va topar amb el travesser, i les lesions, en principi sense importància, de Maikel Mesa i Dimitrievski, que va acabar el partit coix.

Ells han tingut la possessió i nosaltres l’eficàcia, però també hem tingut moments de bona sortida amb la pilota. Hem estat molt bé en defensa
Hem estat molt contundents en les arribades, en l’última passada, no com contra el Barça B
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
No hem jugat bé i ens marquen amb massa facilitat. Alguna cosa no fem bé, cal revisar-ho
Luis César
entrenador del nàstic

Jean Luc debuta de titular amb gol, i Mesa, inspirat

Jean Luc no va debutar en la lliga fins a l’onzena jornada i, fins ahir, només havia disputat dues estones en segons partits. A Valladolid, però, Rodri el va fer debutar com a titular, situat a la banda dreta de l’atac grana. L’ivorià no va tenir molta participació però, com tot l’equip, va ser molt efectiu i va aprofitar una indecisió del porter i la defensa local per fer el segon gol del Nàstic. Els altres dos gols els va marcar Maikel Mesa, que ja en suma quatre i se situa a només un del màxim golejador dels tarragonins, Uche, que ahir, tot i que estava a la banqueta perquè últimament ha tingut problemes musculars, no va jugar. Mesa, amb molèsties, i Dimitrievski, amb un cop a la cama esquerra, van acabar el partit tocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)