Nàstic

El protagonista

Maikel Mesa

Aquell dia en què surt tot

Maikel Mesa va marcar dos dels tres gols del Nàstic al camp del Valladolid

El mig centre, que pot jugar més avançat, ja és el segon màxim golejador de l’equip amb quatre dianes

Per números i sensacions prèvies, no feia la pinta que la visita del Nàstic al Nuevo José Zorrilla hagués de reportar massa rèdits al conjunt tarragoní. Però hi ha dies rodons. D’aquells en què res, absolutament res, surt malament. I diumenge va ser una d’aquelles jornades per a l’equip grana. Els de Rodri van tenir tres ocasions i van guanyar 0-3. I això que el Valladolid va fer treballar de valent la seva defensa. Si hi ha una figura que personalitzi aquells 90 minuts d’estat de gràcia, aquesta és la del mig centre Maikel Mesa, que va marcar un doblet i consolida el seu rol com a recurs ofensiu quan als atacants els costa culminar la seva feina amb gols. El canari va obrir la llauna connectant amb el cap una bona assistència de Kakabadze i va marcar el tercer gol amb un cacau impossible d’aturar.

“Evidentment estic molt content per com m’ha sortit tot en l’aspecte individual, però sobretot per resultat de l’equip, ja que estem fent una feina brutal entre setmana i s’ha aconseguit el premi dels tres punts en un camp complicadíssim”, explicava després del matx un satisfet Mesa, que va jugar més avançat de la seva posició habitual, connectant la medul·lar i l’atac. Respecte a la posició de mitjapunta, el centrecampista diu que no té preferències: “A mi el que m’agrada és jugar, i em trobo còmode independentment d’on em posi el mister. Això sí, està clar que si jugo més avançat puc aprofitar que tinc arribada, i així s’ha vist.”

Amb el doblet de diumenge, d’altra banda, Maikel Mesa referma un inici de temporada molt dolç, tant pel joc, ja que ha estat un dels futbolistes més destacats del conjunt tarragoní fins ara, com també per l’encert, ja que acumula 4 gols i és el segon màxim artiller de l’equip. Només Uche, que ha marcat 5 dianes, ha mostrat tenir la punteria més afinada que el canari. Té molt a l’abast, amb tot, el seu rècord golejador en una temporada, que són els 6 gols que va fer el curs passat al Mirandés. Sigui com sigui, que continuï entonat serà bàsic per a un equip al qual li costa Déu i ajuda marcar si no ho fan ell o Uche. Entre la resta de jugadors, només Manu Barreiro, amb dos gols, ha estat capaç de fer més d’una diana.

El perfil
Maikel Mesa (Santa Cruz de Tenerife, 1991) afronta enguany la seva quarta temporada a segona A, en què hi ha jugat amb l’Osasuna, el Mirandés i el Nàstic.
6
gols
va fer la campanya passada Maikel Mesa a les files del Mirandés, és el seu rècord fins ara.
16
xuts a porta
ha fet aquesta temporada. Fa gol, doncs, en una de cada quatre rematades.
2
partits
de lliga s’ha perdut per lesió: els de la jornada 10 i 11 contra el Còrdova i l’Alcorcón.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)