2a divisió FEF

Un duel gironí ple d’emocions

Present i passat. Carbó i Chele s’enfrontaran per primera vegada al Peralada com a jugadors del Llagostera, mentre que Vallho es retrobarà amb els blaugrana després de marxar-ne el curs 2014/15

Diumenge a les cinc de la tarda el Peralada i el Llagostera s’enfrontaran en un duel gironí ple de necessitats (els xampanyers són dissetens amb 10 punts i els blaugrana setzens amb 12) i també d’emocions, i és que diversos jugadors s’enfrontaran per primera vegada en partit oficial al seu exequip. És el cas de Marc Carbó i Chele, que a l’estiu van canviar Peralada per Llagostera, i també de Marc Vallhonesta, Vallho, que l’estiu del 2015 va marxar del club llagosterenc després de sis temporades i que ja fa dos cursos que està a les ordres d’Arnau Sala al Peralada.

“Serà un partit especial, ens retrobarem amb molts excompanys i tinc moltes ganes de jugar-lo, em fa molta il·lusió i guardo bons records de Peralada. Tant ells com nosaltres estem a la part baixa de la taula i això ens obliga a guanyar, així que segur que serà un partit disputat”, diu Marc Carbó, que el curs passat fins i tot va poder debutar a segona A amb el Girona i que explica els motius de la seva marxa: “Em van dir que em podia quedar, però com que ja no soc sub-23 jugar a primera divisió amb el Girona ja era més difícil, així que vaig decidir acceptar la proposta esportiva del Llagostera.”

Igual que Carbó, Chele també va fer les maletes poc després que el Peralada, que no va poder pujar a segona B per la via esportiva –va caure en l’última eliminatòria del play-off contra el Rápido de Bouzas–, comprés la plaça que va quedar vacant després del descens administratiu del Gavà. “El Peralada és un club molt familiar i amb molt d’encant, hi vaig viure un gran any i hi estava molt a gust, però jo volia fer el salt a segona B i en aquell moment vaig creure que el més adient per a mi era fitxar pel Llagostera”, comenta el polivalent futbolista –juga tant d’extrem com de lateral–, que també té moltes ganes de retrobar-se amb antics companys i amics diumenge al municipal. “Per a mi serà un partit molt bonic de jugar i que tindrà un punt de màgia, tot i que tots dos equips haurem de sortir a guanyar perquè no estem en una bona posició en la classificació”, afirma.

Vallho, un vell conegut

Carbó i Chele tenen un paper destacat a les files del Llagostera aquest curs, com també Vallho al Peralada. El central, que fins ara ha disputat tots els minuts de lliga, diumenge s’enfrontarà al club que li va permetre tastar el futbol professional. “A l’estiu ja vam jugar un partit amistós (1-1 al municipal de Llagostera), però el d’ara té més importància perquè tots dos equips tenim molt pocs punts i no ens podem permetre més errors, així que crec que serà un duel molt intens. Del meu pas pel Llagostera en tinc molts records, més de bons que no pas de dolents, hi vaig estar sis anys i vaig passar de tercera divisió a segona A. Em quedaria amb moltes coses, com els ascensos, sobretot el de segona A, o també l’eliminatòria de copa contra el València que vam poder jugar a Mestalla... Al Llagostera hi vaig fer molts companys i amics i sempre ho recordaré, vam viure moments molt bonics”, explica Vallho, que després de deixar el club llagosterenc va passar per l’Olot (curs 2015/16, a segona B), abans de començar una nova aventura a Peralada.

ELS PROTAGONISTES

Serà especial, ens retrobarem amb molts excompanys. Guardo bons records de Peralada
Marc Carbó
migcampista del llagostera

PRIMER CARA A CARA

El Llagostera i el Peralada van empatar a un gol en un partit de pretemporada aquest estiu
Vaig estar sis anys al Llagostera, de tercera a segona A, i vam viure moments molt bonics
Marc Vallhonesta, ‘Vallho’
central del peralada
Vaig viure un gran any al Peralada, però vaig creure oportú fitxar pel Llagostera
Chele
lateral i extrem del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)