2a divisió FEF

futbol

Llagostera

Gavilán es treu l’espina

El davanter del Llagostera, que va arribar al club en el passat mercat d’hivern, va marcar diumenge el seu primer gol amb l’equip després de 23 partits de lliga

“Ha estat un any molt complicat, les lesions i la falta de continuïtat no m’han deixat donar el millor de mi”

“Estic content pel gol,llàstima que al final no vam guanyar. Són moments complicats per a tots, però estem convençuts que ho tirarem endavant”, diu el sevillà

Manu Gavilán va celebrar molt efusivament el gol que va marcar diumenge passat contra el Deportivo Aragó al municipal. Va ser el 2-0 del Llagostera, que al final es va deixar empatar el partit de forma inexplicable pel cuer. Tot i així, Gavilán s’havia tret una bona espina de sobre, i és que el davanter va poder marcar, per fi, el seu primer gol amb el Llagostera després de la seva arribada al club en el passat mercat d’hivern. Des de llavors l’atacant sevillà, de 26 anys, havia estat molt desafortunat, tant pel que fa a la pròpia punteria com a les lesions i la falta de confiança del cos tècnic. Entre tot plegat han hagut de passar 23 partits de lliga (12 del curs passat i 11 d’aquest) perquè Gavilán hagi celebrat un gol amb el seu equip, una sequera golejadora que, per sort, finalment s’ha acabat.

“Tenia moltes ganes de marcar, ja que ha estat un any molt complicat, des de la meva arribada al club que les lesions i la falta de continuïtat en l’equip no m’han deixat donar el millor de mi. També és cert que no he jugat massa partits com a titular, que és el que tot jugador busca, però espero que a partir d’ara, que he marcat el primer gol, en vinguin molts més, perquè un davanter viu del gol. Sé que hi ha competència dins l’equip, però només demano poder tenir més continuïtat”, explica Gavilán, que fins diumenge només havia vist porteria en partits amistosos i contra el Júpiter aquest estiu en la copa Catalunya.

Pel que fa a la delicada situació del Llagostera –els d’Òscar Álvarez ocupen la plaça de promoció de descens després d’haver sumat només un punt dels últims nou en joc–, Gavilán reconeix que l’equip ha de millorar certs aspectes, al mateix temps que té plena confiança que la reacció arribarà ben aviat. “Ara són moments difícils per a tots, l’altre dia vam empatar contra el Deportivo Aragó un partit que teníem guanyat. Quan portes una mala dinàmica costa molt sortir-ne, i més si estàs a la part baixa de la taula, però tenim un equip capacitat i experimentat i segur que aconseguirem revertir la situació.”

Gavilán i els seus companys ja tenen entre cella i cella el pròxim partit de diumenge al camp del Peralada (17 h), en el que serà un duel gironí ple de necessitats (els xampanyers estan en descens amb 10 punts, dos menys que els que té el Llagostera).

1.047
minuts
ha jugat Gavilán amb el Llagostera entre el curs passat (12 partits) i aquest (11). El davanter va arribar al club llagosterenc en el passat mercat d’hivern procedent de l’Eldenc.
1
gol
en la lliga ha marcat Gavilán amb el Llagostera. L’atacant només havia vist porteria en partits amistosos de pretemporada i l’estiu passat contra el Júpiter en la copa Catalunya.
8
dianes
és el sostre golejador del davanter sevillà, de 26 anys, en la seva carrera esportiva. Les va marcar la temporada 2014/15 a segona B amb el Zamora, que no va poder evitar el descens de categoria.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)