2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Aclimatació immediata

2a divisió B. Dos mesos i mig després de debutar amb el Badalona, Juanjo Ciércoles admet que està en plenes condicions i és una peça imprescindible per a Manolo González

Després d’un temps prudencial, Juanjo Ciércoles ha estat a l’altura del que s’esperava. El migcampista va arribar aquest estiu a Badalona procedent del Sabadell, on havia jugat set temporades seguides, i ha demostrat un bon to com a escapulat. És un fix per a Manolo González ja que acumula deu titularitats, i el genoll li està responent prou bé.

“M’ha sorprès tot plegat perquè pel fet de jugar en gespa artificial em pensava que em costaria més. El genoll, de moment, m’està responent”, explica Ciércoles, que va estar un any i mig lesionat per culpa d’uns problemes al cartílag del genoll ara fa dues temporades. “El camp és gran, l’equip competeix bé i la gent m’ha demostrat molta confiança des que vaig arribar”, afirma. L’aterratge de Juanjo ha estat perfecte perquè Manolo González ha comptat amb ell en una posició on hi ha molta competència. Juanjo ha disputat tots els partits excepte un, sancionat per acumulació d’amonestacions. De fet, ell, Maestre i Coulibaly són tres dels sis jugadors de camp de la plantilla amb més minuts acumulats. La presència d’aquests dos jugadors, a més, li ha donat certa llibertat per distribuir el joc i fins i tot per arribar a porteria, tot i que encara no ha marcat cap gol. “Qui em coneix ja sap que no soc un gran golejador però espero fer més gols que en la meva etapa a Sabadell”, explica somrient, fent referència al fet que només va marcar un gol en set anys amb el Sabadell. “Però em trobo molt còmode. Tinc molta confiança dels companys i de l’entrenador i el meu objectiu és correspondre’ls”, admet.

LES REACCIONS

La confiança dels companys i de l’entrenador és plena i jo intento correspondre’ls amb bones actuacions al terreny de joc
Pensava que el meu genoll patiria més amb la gespa artificial, però em trobo molt bé
Juanjo Ciércoles
migcampista del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)