Girona

futbol

1a divisió

La Real, amb 7 internacionals

El pròxim rival. Han estat citats amb la seva selecció Januzaj (Bèlgica), Vela (Mèxic), Kevin Rodrigues (Portugal), Illarramendi, Odriozola (Espanya), Oyarzabal i Zubeldia (Espanya sub-21)

Com en qualsevol aturada de seleccions –aquesta és la tercera de la temporada– la majoria dels equips de primera divisió perden jugadors que han estat cridats pel seu combinat nacional. En el cas del Girona, en aquesta ocasió han estat quatre els futbolistes que han deixat momentàniament la dinàmica d’entrenaments del conjunt dirigit per Pablo Machín, mentre que el pròxim rival dels gironins, la Real Sociedad (visitarà Montilivi el divendres 17 de novembre a les 21 h), en perdrà set. Són Adnan Januzaj (Bèlgica), Carlos Vela (Mèxic), Kevin Rodrigues (Portugal), Asier Illarramendi, Álvaro Odriozola (Espanya), Mikel Oyarzabal i Igor Zubeldia (Espanya sub-21), que tenen compromisos internacionals al llarg dels pròxims dies. Dels jugadors de la Real, els primers que entraran en joc seran Oyarzabal i Zubeldia, companys de Pablo Maffeo a la selecció espanyola sub-21, que demà disputaran contra Islàndia (19.30 h) el primer dels dos partits de la fase de classificació per l’europeu de la categoria (el segon serà el dimarts 14, contra Eslovàquia (21.50 h).

Kevin fa el salt

Pel que fa als altres internacionals txuri-urdin, tan Kevin, com Januzaj, Vela, Illarramendi i Odriozola jugaran partits amistosos. Especialment destacable és la convocatòria amb la selecció absoluta de Portugal del jove lateral esquerre Kevin, que ha entrat en una llista en la qual no hi ha Cristiano Ronaldo, que descansarà. S’espera que tots els jugadors, com també els internacionals del Girona, no tinguin cap mena de problema per arribar en condicions al partit a Montilivi.

COMPANYS

Januzaj Bèlgica
Bèlgica - Mèxic (10/11) Bèlgica - Japó (14/11)
Carlos Vela Mèxic
Bèlgica - Mèxic (10/11) Polònia - Mèxic (13/11)
Kevin Portugal
Portugal - Aràbia Saudí (10/11) Portugal - Estats Units (14/11)
Illarramendi Espanya
Espanya - Costa Rica (11/11) Rússia - Espanya (14/11)
Odriozola Espanya
Espanya - Costa Rica (11/11) Rússia - Espanya (14/11)
Oyarzabal Espanya sub-21
Espanya - Islàndia (9/11) Espanya - Eslovàquia (14/11)
Zubeldia Espanya sub-21
Espanya - Islàndia (9/11) Espanya - Eslovàquia (14/11) - Bèlgica, Mèxic, Portugal i Espanya disputaran partits amistosos, mentre que Espanya sub-21 jugarà dos enfrontaments de la fase de classificació per a l’europeu de la categoria.

AMB ELS ‘GRANS’

Maffeo coincidirà amb Oyarzabal i Zubeldia a la selecció espanyola sub-21
El lateral Kevin Rodrigues podria debutar amb la selecció absoluta de Portugal

Olunga no viatja amb Kenya

Finalment, han estat quatre els jugadors del Girona convocats per les seves seleccions. Maffeo disputarà dos partits amb Espanya sub-21, Bounou (Marroc) es jugarà contra la Costa d’Ivori l’accés al mundial de Rússia, mentre que Stuani i Kayode, ja classificats amb l’Uruguai i Nigèria, respectivament, també han estat cridats pel combinat nacional. Qui al final no ha viatjat amb la seva selecció és Olunga, ja que al final Kenya no ha lligat cap partit amistós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)