2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Temps de visites de pes

2a divisió B. El Lleida afronta cinc dels set pròxims partits al Camp d’Esports, sobretot contra rivals directes a la zona més alta. El primer, contra l’intractable Mallorca, diumenge al migdia

El Lleida té, en els dos mesos vinents, una gran oportunitat per reivindicar-se com a aspirant a disputar la fase d’ascens a segona A. Dels pròxims set partits –sis de la primera volta i el primer de la segona–, en disputa cinc al Camp d’Esports, sobretot contra rivals directes a la zona més alta de la classificació. L’equip de Gerard Albadalejo, quart classificat, viu ara mateix una desacceleració en una temporada força regular, ja que ha encadenat per primer cop tres partits sense guanyar –empats contra l’Ebre a Saragossa (1-1) i el Vila-real B a casa (0-0), i derrota diumenge passat al camp del Formentera (1-0)–, i veu els partits que venen com l’ocasió per reactivar-se.

El més atractiu és el pròxim. Diumenge al migdia, el Lleida rebrà el líder, l’intractable Mallorca. L’equip de Vicente Moreno no ha perdut cap dels tretze partits disputats i només ha cedit empats contra l’Atlètic Balears en la tercera jornada, contra el Formentera en l’onzena i contra l’Hèrcules en la dotzena. El cap de setmana passat va reafirmar el primer lloc derrotant el Mestalla. El Mallorca té vuit punts més que el segon classificat, l’Elx, i tretze més que el cinquè, l’Hèrcules. El Lleida espera el suport de l’afició per ser el primer equip a derrotar els mallorquins.

Després de visitar el Mestalla, el Lleida rebrà el 26 de novembre al Camp d’Esports l’Hèrcules, ara mateix cinquè classificat amb un punt menys que l’equip blau. Els alacantins estan en progressió, però és gràcies al rendiment al Rico Pérez, ja que encara no han guanyat com a visitants. El cap de setmana següent, el Lleida tornarà a jugar al seu estadi, on rebrà l’Elx. L’equip de la franja verda, després de baixar de segona A, està obligat, igual que el Mallorca, a recuperar la categoria perduda. Tot i que li està costant més que als balears, és segon.

El Lleida visitarà en la divuitena jornada l’Olot, penúltim classificat, i posteriorment tornarà a tenir dos partits seguits a casa. En el primer, que tancarà la primera volta, rebrà el Sabadell, vuitè, mentre que en l’altre el visitant del Camp d’Esports serà el Badalona, dotzè.

CALENDARI EXIGENT

El Lleida, quart, rebrà en quatre setmanes el líder, el cinquè i el segon classificat

DESACCELERACIÓ

L’equip blau encadena ara per primer cop tres jornades sense guanyar
14.
Lleida -
Mallorca (1r)
15.
Mestalla (11è) -
Lleida
16.
Lleida -
Hèrcules (5è)
17.
Lleida -
Elx (2n)
18.
Olot (19è) -
Lleida
19.
Lleida -
Sabadell (8è)
20.
Lleida -
Badalona (12è)

A casa, tres triomfs en sis partits

El Lleida espera millorar una mica en els pròxims partits el rendiment que ha ofert fins ara al Camp d’Esports, on ha guanyat tres dels sis partits disputats. Com a local ha derrotat la Penya Deportiva (2-1), el Llagostera (1-0) i el Cornellà (4-2); ha empatat contra el filial del Saragossa (1-1) i del Vila-real (0-0), i ha perdut contra l’Atlètic Saguntí (0-1). L’altre equip que ha visitat el Camp d’Esports aquesta temporada en partit oficial ha estat la Real Sociedad en la copa, amb victòria dels bascos (0-1). El partit de tornada es disputarà a Anoeta el 29 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)