2a divisió FEF

“Podem capgirar-ho”

Amb ànims. L’entrenador de l’Olot, Martín Posse, manté les forces intactes i es mostra convençut que el seu equip pot posar fi a la mala dinàmica i vèncer diumenge el Vila-real B

L’Olot jugarà diumenge contra el Vila-real B un partit transcendental per al seu futur immediat (a les 16.30 h al municipal). Si bé els de la Garrotxa han de trencar d’una vegada per totes la mala dinàmica de resultats que els ha dut a la penúltima posició, ja a sis punts de la permanència –han perdut els darrers cinc partits–, el matx contra el tercer classificat i un dels favorits a l’ascens és a cara o creu per a Martín Posse, el tècnic de l’Olot: “Estic bé, i l’equip, també. La setmana, com les anteriors, ha estat bona i les sensacions positives. Intentem treballar per arribar amb les màximes forces possibles al partit i tots els jugadors volen estar a punt per jugar, això és molt bo”, explica l’entrenador argentí de l’Olot, que no es pren el matx contra el filial groguet com un ultimàtum: “No hi penso. Podem capgira-ho. Tenim forces i podem trencar la dinàmica si treballem molt, bé i fort. La diferència que ens està fent mal són els resultats, que no acompanyen. Pel que fa a joc, l’equip està rendint, és una qüestió de dinàmica”, diu Posse.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)