Girona

Dos dilluns seguits

El camí. El Girona té tancada la programació fins Nadal i tancarà les jornades 14 i 15, en què visitarà l’Espanyol

El Girona ja té del tot definida la programació de partits fins al parèntesi de Nadal, un cop la Lliga de Futbol Professional va fer públics ahir els horaris de la quinzena i la setzena jornada de lliga i també els de la tornada dels setzens de final de la copa. El conjunt gironí, poc castigat fins ara a jugar en dilluns i divendres, s’hi haurà de començar a acostumar. L’equip blanc-i-vermell tancarà les dues jornades que va fer públiques ahir. Rebrà l’Alavés el dilluns 4 de desembre i visitarà l’Espanyol al cap d’una setmana.

A Montilivi, el Girona havia jugat sempre o dissabte o diumenge. Tastarà la setmana que ve el fet de jugar en divendres, ja que rebrà la Real Sociedad el dia 17 (21 h), i té programat el següent partit el dilluns 4 de desembre, contra l’Alavés.

Entre els dos pròxims duels a Montilivi, el Girona en jugarà dos a camp contrari. Visitarà el Betis el dissabte 25, i al cap de només tres dies afrontarà la tornada dels setzens de copa al camp del Llevant, programada per al dimarts 28 (21.30 h). El club haurà de decidir si enllaça els dos desplaçaments, tot i que des que vola amb xàrter té més facilitat per ajustar els viatges.

Menys afició a Cornellà?

Per proximitat, l’estadi de l’Espanyol era un dels que prometia una bona representació d’aficionats gironins. El fet que la LFP l’hagi programat per a un dilluns a les 21 h, però, no hi ajudarà gens. Els gironins tenen programat l’últim partit abans de Nadal el dijous 21 de desembre, la data fixada per a les eleccions, al camp de l’Eibar.

A MONTILIVI

Els dos pròxims duels a casa són en divendres i dilluns, cosa que no havia passat fins ara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)