3a divisió FEF

Obligats a guanyar a casa

3a divisió. El Figueres rep la visita de la Pobla de Mafumet (16.30 h) amb la necessitat de sumar els tres punts a Vilatenim dos mesos després de l’última victòria davant la seva afició

El Figueres rep la visita de la Pobla de Mafumet (a les 16.30 h) amb un objectiu entre cella i cella: guanyar. En els últims cinc partits a Vilatenim els figuerencs han estat incapaços de fer-ho i han encadenat quatre derrotes i un empat, en l’últim partit contra el Santboià (0-0). Per això la victòria ja no pot esperar més. “Fa temps que no guanyem a casa i volem donar els tres punts a l’afició. És estrany que vivim una situació així perquè normalment a casa som un equip fort, però ara ens està costant”, valora el tècnic Narcís Chicho Pèlach.

El fet és que en els dos últims partits la Unió ha aconseguit trencar la sagnia de mals resultats amb dos empats que han de servir per remuntar el vol. “Aquests partits ens han ajudat a tranquil·litzar-nos sobretot perquè l’equip ha crescut en defensa i hem deixat la porteria a zero, però ara hem de fer un pas endavant en atac si volem guanyar”, analitza Chicho.

El rival dels figuerencs, la Pobla, segur que no posarà les coses fàcils, i és que aquesta temporada ha demostrat, tot i ser força irregular, que és capaç del millor, com guanyar al camp de l’Europa. “És un dels equips de la lliga. Té molta velocitat per banda, és dinàmic i li agrada tenir la pilota. Hem d’aprofitar que li falta contundència a l’àrea, com a tots els filials”, assegura el tècnic figuerenc, que tindrà les baixes de Joan Pons, Joel Vilalta i el dubte de Maik Molist. El partit d’avui servirà per veure el retorn de tres exjugadors, com Brugué, que ja ha debutat a 2a A, Pol Valentín i Èric Vilanova.

LA PRÈVIA

És un equip amb molta velocitat per banda, dinàmic i li agrada tenir la pilota. Li falta contundència a l’àrea, com a tots els filials
En defensa creixem bé, però ara hem de fer un pas endavant en l’aspecte ofensiu per guanyar
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)