2a divisió FEF

O un o tots dos s’hi faran mal

Duel gironí. El Peralada i el Llagostera, instal·lats en la zona baixa de la taula i amb només un punt dels últims nou en joc, s’enfronten a l’Alt Empordà en un partit ple d’urgències

El municipal de Peralada serà l’escenari del darrer duel gironí de la primera volta a segona B. El filial del Girona s’enfronta al Llagostera (a les 17.00 h) en un partit amb un denominador comú: les urgències per sumar punts que tenen en l’actualitat els dos equips. Després de firmar una setmana passada carregada amb tres jornades de lliga nefasta –tots dos van sumar només un punt dels nou possibles–, la necessitat de no perdre el tren de la permanència obliga els dos representants de la demarcació a fer un pas endavant per vèncer. Si hi ha un guanyador del matx, l’equip que perdi pot quedar molt tocat, si no n’hi ha i el resultat final és d’empat, tots dos continuaran aturats i a la cua de la classificació.

El Peralada té com a objectiu retornar als bons resultats com a local que li van permetre apropar-se a la permanència i confirmar el creixement dels joves futbolistes dirigits per Arnau Sala i Xavi Punsí. Els de l’Alt Empordà van perdre per la mínima els dos primers partits davant la seva afició –contra el Mallorca i el Lleida Esportiu–, però en els tres següents van aconseguir sumar set dels nou punts possibles gràcies a l’empat contra l’Olot (0-0) i les victòries contra el Badalona i el Peña Deportiva (2-0)– “Volem tornar a guanyar a casa per recuperar els bons resultats però pel que fa a joc, en l’última derrota contra l’Atlètic Saguntí l’equip va fer un gran partit en l’aspecte ofensiu. Treballem per ser aquell equip, però amb la consistència del dia del Badalona” comenta el tècnic del Peralada, Arnau Sala, que lloa les virtuts del Llagostera: “És dels millors equips de la categoria pel que fa a l’estratègia. Sí que juga directe, però ho fa amb criteri i condicionant el joc del rival. Haurem d’estar molt concentrats; ens enfrontem a un rival perillós que la teoria diu que hauria d’estar més amunt, però la pràctica en aquesta categoria sempre costa aplicar-la” sentencia el de Sant Fruitós que només tindrà la baixa de José Aurelio Suárez i Draman, lesionats, i recupera el porter Christian Kjetil.

Pel que fa al Llagostera, després d’encadenar dues victòries prèvies a la setmana poc rendible –van vèncer l’Elx (2-1) i l’Olot (1-2)–, els dubtes i les alarmes s’han tornat a disparar per als blaugrana, que ocupen la posició de promoció de permanència i no acaben de treure el cap de la zona més baixa. “Estem amb l’ànim intacte i l’equip vol que arribi el partit ja. Sabem quins són els nostres errors i els volem corregir. Hi ha predisposició i ganes i això ens fa créixer. Serà un partit semblant al que vam jugar a Olot, amb dos equips en una situació similar. Vèncer seria un cop moral important” explica el tècnic del Llagostera Òscar Álvarez, que respecte del Peralada analitza: “Del partit amistós a l’estiu a dia d’avui han canviat molt. No tenen res a veure. Els està costant encadenar victòries per culpa d’errades puntuals però en aquestes dinàmiques ja passa, el rival et fa gol amb el cul i tu has de suar per fer-ne un. Es tracta de trobar l’equilibri i amb el pas de les jornades assentar-se a la categoria.”

L’entrenador del Llagostera tindrà la baixa sensible d’un dels seus centrals titulars, Lucas Viale, que va lesionar-se a l’inici del darrer partit contra el Deportivo Aragó i, a més, va forçar la targeta groga per complir cicle d’amonestacions. Aquesta serà l’únic baixa confirmada tot i que Alex Colorado, ja recuperat de la lesió al turmell continuarà sense entrar a la llista, ja que ha d’assolir el nivell físic idoni.

LA PRÈVIA

El Llagostera és un dels millors equips de segona B pel que fa a l’estratègia. Juga directe, però ho fa amb criteri i condicionant el rival

2-4, EL PRECEDENT

Els dos equips es van trobar per última vegada el curs 2008/09 a primera catalana

OBJECTIU COMÚ

El Peralada i el Llagostera volen tres punts que els permetin sortir de les brases
Ja tenim ganes de jugar el partit. Volem tallar la mala ratxa i guanyar contra un rival directe seria molt important
Volem tornar a guanyar a casa per recuperar els bons resultats. A nivell de joc l’equip està bé
Arnau Sala
entrenador del peralada
Serà un partit semblant al que vam jugar a Olot. Vèncer seria un cop moral important
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)