2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Una fuga en l’estratègia

2a divisió B. El Sabadell ha encaixat la meitat de gols en accions de pilota aturada i demà rebrà l’Ebre, un expert en la pissarra, amb l’objectiu de començar a esmenar aquesta situació

La setmana passada, quan el Sabadell preparava el partit contra el Cornellà, el seu cos tècnic va treballar tenint molt en compte el perill d’un jugador en concret, Enric Gallego, en accions d’estratègia. “No penseu que no el teníem en compte, sabíem que Enric feia molts gols, però no vam estar encertats”, explica Toni Seligrat. Els avisos, però, no van ser suficients per evitar que el davanter barceloní marqués tres dianes, dues de les quals a pilota aturada. Aquest tipus d’accions estan sent a hores d’ara la principal llosa de l’equip arlequinat, que ha rebut la meitat de gols d’aquesta manera. Més enllà dels d’Enric, en el partit anterior l’Ontinyent va fer una de les seves dues dianes en un servei de cantonada. Setmanes abans, en la jornada 6, el Peralada també va marcar dos gols en serveis de cantonada. A tots aquests, s’hi ha de sumar la primera diana en contra de la temporada, que també va ser a pilota aturada, si bé en aquest cas va ser un penal transformat per Chechu. Tot plegat ha costat, de forma directa, 5 punts.

L’entrenador, Toni Seligrat, va parlar ahir, en la prèvia del partit contra l’Ebre, d’aquest tipus de jugades i no va mossegar-se la llengua. “Estic molt molest amb com resolem les accions d’estratègia”, va afirmar el tècnic de Torrent, que ha alertat els seus del poder que té el rival en les jugades de pissarra. “Dels onze gols de l’Ebre, nou han estat a pilota parada, i encara no hem jugat contra ells”, va dir Seligrat, que va remarcar el valor de dominar l’estratègia, tant en defensa com també en atac: “En aquesta categoria, és evident que qui s’imposa en aquest tipus d’accions té molt avantatge a l’hora de guanyar partits. Haurem de millorar-ho.”

El Sabadell, amb tot, afronta el partit de demà a la Nova Creu Alta amb propòsit d’esmena i disposat a apropar-se de nou a la zona d’ascens, on s’hauria situat si hagués guanyat a Cornellà. L’equip, això sí, està molt condicionat per les baixes d’Óscar Rubio i Arthuro (lesionats), Dani Gómez (sancionat) i Guillemenot i Alasana (amb les seves seleccions).

LES FRASES

A segona B, qui s’imposa en les accions d’estratègia té molt avantatge per guanyar els partits. Estic molest amb com ho resolem

LA XIFRA

No penseu que no tenim en compte aquestes accions; és una cosa que haurem de millorar
Toni Seligrat
ENTRENADOR DEL SABADELL
5
punts
han costat de forma directa els gols que ha encaixat en accions de pilota aturada el Sabadell en aquest inici de lliga.
JORNADA 3
Hèrcules-Sabadell 2-0
1-0 (63’) Chechu, de penal.
2-0 (74’) Carlos Fernández remata de cap una bona centrada de José Gaspar.
JORNADA 5
At. Aragó-Sabadell 1-1
1-1 (89’) Migue González, en pròpia porta.
JORNADA 6
Sabadell-Peralada 2-2
0-1 (63’) Vallho remata un córner des del punt de penal.
2-2 (90’) Diaby remata un córner amb el cap.
JORNADA 9
Peña Dep.-Sabadell 1-1
1-1 (75’) Guille Andrés remata una bona centrada lateral.
JORNADA 11
At. Saguntí-Sabadell 1-1
1-1 (72’) Pau Franch remata una centrada de Nuha.
JORNADA 12
Sabadell-Ontinyent 2-2
1-1 (54’) Raúl connecta amb l’esperó una centrada de Verdú.
1-2 (66’) Juanan remata un servei de cantonada.
JORNADA 13
Sabadell-Cornellà 3-0
1-0 (21) Enric Gallego connecta amb el cap un servei de cantonada.
2-0 (49’) Enric Gallego connecta, tot sol, una falta lateral.
3-0 (63’) Enric Gallego culmina un contraatac. (*) En negreta, els gols a pilota aturada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)