Nàstic

futbol

Nàstic

Més jugadors, més riquesa

Nàstic. Rodri mostra la seva satisfacció per la recuperació de futbolistes i explica que, amb Uche i Sergio Tejera ja del tot recuperats, pot aplicar moltes més variants al joc de l’equip

Després d’haver de buscar fórmules creatives per confeccionar els seus onzes, Rodri ha recuperat els últims dies jugadors importants. Els últims, Sergio Tejera, que ja està a disposició del tècnic del Nàstic, i Dongou, que “està en condicions de poder jugar”, tal com va afirmar el mateix entrenador. A això, s’hi ha de sumar que Uche ja està en un nivell alt de forma després d’entrar en la darrera convocatòria. D’altra banda, Stéphane Emana també està gairebé a punt, si bé se’l podria reservar per a la pròxima jornada. Rodri, en tot cas, es mostra encantat perquè, segons explica, tindrà molts més recursos per als pròxims partits, començant pel de demà contra l’Oviedo. “Amb tots aquests jugadors, tenim diverses possibilitats i fins i tot podem combinar formes de defensar i atacar depenent de la col·locació de les peces al camp”, explicava en la prèvia l’entrenador del Nàstic, que remarca la polivalència d’alguns jugadors com ara Maikel Mesa o Jean Luc. Rodri, amb tot, espera enllaçar el segon triomf contra un Oviedo que perd potencial a camp contrari, “per estar en una zona més tranquil·la i començar a avançar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)