Territorial

Amb una marxa més

Divisió d’honor juvenil. El Girona mostra el seu potencial contra el cuer i aconsegueix una ‘maneta’ de gols que suposen la tercera major golejada de la seva història en la categoria

Girona 5 P. depOrtiva 0

GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Mario, Cobos (David, 70’), Pedro (Rodrigo, 70’), Juli (Jofre, 55’), Homet (Pachón, 64’), Alejandro i Valery.PEÑA DEPORTIVA:Leo, Adri, Álvaro, Alberto, Kike, Soufé (Juli, 79’), Nacho (Moi, 58’), Pau, Sergio (Banda, 70’), Monti i Merca (Ferran, 79’).GOLS:1-0 (11’) Teo. 2-0 (57’) Alejandro. 3-0 (70’) Valery. 4-0 (75’) Prado. 5-0 (78’) Rodrigo, de penal.ÀRBITRE:Martin Varas.T.G.:Cap.T.V.:Directes als jugadors visitants Moi (67’) i Kike (78’).

La bona trajectòria del Girona en la màxima categoria juvenil es va veure reforçada ahir amb una contundent victòria a casa contra el cuer de la competició, el Peña Deportiva. Els cinc gols que va marcar el conjunt d’Àlex Marsal suposen la tercera major golejada de la història del club blanc-i-vermell des que el curs 2004/05 els gironins van començar a competir en la divisió d’honor després d’unir-se amb el Vilobí. Per davant d’aquest 5-0, hi trobem un 6-0 contra el Manlleu del curs 2012/13 i un 8-1 contra El Olivar la temporada 2006/07.

Efectivitat

Malgrat que al descans s’hi va arribar amb 1-0, el Girona va disposar d’un munt d’ocasions per aconseguir un resultat més ampli durant els primers 45 minuts. Davant d’un rival força inofensiu, els gironins van posar una marxa més a l’inici del segon temps i amb una mica més d’efectivitat els gols van començar a arribar. Al minut 57, Alejandro finalitzava un un contra un amb el porter, i deu minuts després el Peña Deportiva quedava amb un home menys després que Moi veiés la vermella per protestar. El domini gironí es va accentuar encara més, i després d’una bona acció de Pedro Valery feia pujar el tercer. A la sortida d’un córner Prado va marcar el quart, i enmig d’una allau d’ocasions locals, Kike va evitar el cinquè aturant la pilota amb la mà. El defensor va ser expulsat i Rodrigo no va perdonar el llançament de penal, va fer pujar el 5-0 i va tancar el partit i la victòria del Girona amb una golejada quan encara quedaven més de deu minuts per arribar al final de l’enfrontament.