3a divisió FEF

La zona mitjana, en un puny

3a divisió. Només tres punts separen el quart classificat, el Sant Andreu, i el desè, l’Europa, que precisament s’enfronten avui en el derbi de més rivalitat de la ciutat de Barcelona

Van estar gairebé una dècada sense enfrontar-se en la lliga, però la flama de la rivalitat entre l’Europa i el Sant Andreu no es va apagar. I ara, tot i que a tercera hi ha dos equips més de la ciutat de Barcelona, cap derbi es viu amb més intensitat que el duel entre els graciencs i els andreuencs, que serà el plat fort de la jornada d’avui (12 h). En els últims dos anys, el partit al Nou Sardenya s’ha resolt amb un 0-0, però tot i això s’espera un partit vibrant que, a més, podria permetre ajustar encara més les coses a la zona mitjana-alta de la taula.

I és que, tot i que el Sant Andreu es troba en zona de promoció i l’Europa ocupa la desena posició, només tres punts separen els dos equips, una mostra de la igualtat que hi ha en aquesta zona de la taula. Els dos equips, a més, arriben al duel en una bona dinàmica: l’Europa, per exemple, suma dos triomfs seguits i en l’últim partit a casa va batre el segon classificat, l’Ascó, que fins aleshores estava invicte; per la seva banda, els de Mikel Azparren són l’equip menys golejat de la lliga, acumulen cinc victòries seguides a domicili i ocupen la quarta posició després d’haver-se recuperat d’un inici de curs irregular.

Per altra banda, l’altre gran duel de la jornada serà el que enfrontarà l’Hospitalet i l’Ascó, els dos màxims perseguidors del líder, l’Espanyol B. Els de la franja venen, precisament, de caure a la ciutat esportiva Dani Jarque en un partit molt igualat, i intentaran recuperar la segona posició guanyant l’Ascó. “Haurem d’estar molt concentrats, perquè l’Ascó et genera perill amb molt poc”, va dir el tècnic de l’Hospitalet, conscient que serà un duel d’alt voltatge. “És un d’aquells partits a qui tothom li agrada jugar, i la motivació serà màxima”, va afegir el seu homòleg a la banqueta dels de la Ribera d’Ebre.

El Figueres, obligat a guanyar a casa

El Figueres rep la visita de la Pobla de Mafumet (16.30 h) amb un objectiu entre cella i cella: guanyar. En els últims cinc partits a Vilatenim, els figuerencs han estat incapaços de fer-ho i han encadenat quatre derrotes i un empat en l’últim partit contra el Santboià (0-0). Per això la victòria ja no pot esperar més. “Fa temps que no guanyem a casa i volem donar els tres punts a l’afició”, assegura el tècnic Narcís, Chicho, Pèlach. Per la seva banda, el filial del Nàstic intentarà sumar el segon triomf seguit després de vèncer per la mínima el Reus B.

El pitjor moment per rebre el líder

El Reus B, que fins no fa gaire es trobava en posicions de promoció d’ascens i s’havia convertit en l’equip revelació de l’inici del campionat, viu el seu pitjor moment de la temporada després d’encadenar quatre jornades sense guanyar –només 1 punts dels últims 12–. I, per si això fos poc, el filial roig-i-negre inicia ara el tram més complicat del calendari, amb els duels seguits contra els dos primers classificats. Avui rebran la visita de l’Espanyol B (17 h), que encara no coneix la derrota, en un duel entre dos equips filials amb un estil de joc similar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)