2a divisió FEF

El líder imposa la seva llei al Camp d’Esports

Superioritat. Quan el Lleida tenia el partit més controlat, el Mallorca va encarrilar el triomf amb un gol psicològicjust abans del descans (41’)

lleida 0 mallorca 2

LLEIDA:Diego Rivas, Nuñez, Andriu, Eneko (Radulovic, 76’), Pumar; Valiente, Moustapha, Javi López (Mousa, 61’), Félix, Agudo (Manu Molina, 61’) i Nierga.MALLORCA:Parera; Joan Sastre, Xisco Campos, Raíllo, Bonilla; Damià (José Ángel, 78’), Salva Sevilla; Lago Junior (Serrano, 70’), Pol Roigé (Fernando Cano, 83’), Ferran Giner i Álex López.GOLS:0-1 (41’) Ferran Giner. 0-2 (75’) Álex Serrano.ÀRBITRE:Yuste Querol.T.G.:als locals Moustapha, Eneko i Valiente; als visitants Parera, Pol Roigé, Sastre i Xisco.PÚBLIC:un miler d’espectadors al Camp d’Esports.

El Lleida tampoc serà el rival que aconsegueixi la cada vegada més difícil fita de batre per primer cop el Mallorca aquest curs. L’equip de Vicente Moreno va demostrar la seva superioritat una jornada més amarrant els tres punts i deixant el Lleida fora de les posicions de promoció.

Els blaus, que van encadenar la segona derrota i el tercer partit sense marcar, van intentar parapetar-se del domini visitant en els primers compassos. I ho va aconseguir, ja que els de Vicente Moreno no van inquietar Diego Rivas. A poc a poc, el Lleida va anar agafant el control del matx i quan semblava que tenia el partit apamat, una centrada de Sastre i una rematada de Giner van avançar els balears.

Després de la represa, el Mallorca va intentar sentenciar el duel i el Lleida també va provar de tenir més presència en atac. Malgrat tot, van ser els visitants els que van encarrilar el partit amb el gol d’Álex Serrano, que va aprofitar un refús de Diego Rivas per marcar. A partir d’aquí, el Lleida va tenir oportunitats per ficar-se en el matx, però no va encertar davant Parera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)