Nàstic

El Nàstic perd per culpa d’un penal en el temps afegit (1-2)

2a divisió A. Els tarragonins han marcat primer, també des dels onze metres, i l’Oviedo ha remuntat en la segona meitat

El Nàstic ha perdut al Nou Estadi contra l’Oviedo per culpa d’un penal transformat pels visitants en el temps afegit. Els grana han marcat primer, però els asturians han remuntat en la segona meitat.

La primera part ha estat protagonitzada per dos penals. El favorable a l’Oviedo, de Perone sobre Carlos Hernández, l’ha xutat alt Saúl Berjón (21’), mentre que el del Nàstic, comès per Mossa sobre Uche, l’ha transformat, amb molta sang freda, Manu Barreiro (40’). L’encert dels grana des del punt de penal ha marcat la diferència en una primera part igualada. En la segona, en canvi, el domini i la majoria de les ocasions les ha tingut l’Oviedo, que ha empatat gràcies a una rematada de cap de Carlos Hernández (71’). El Nàstic també ha tingut alguna ocasió abans que, en el temps afegit, Suzuki fes el tercer penal del dia sobre Mossa i el transformés Aarón Ñíguez (92’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)