Territorial

El Banyoles salva un punt en l’últim sospir

1a catalana. Un gol de Quimo va permetre empatar un duel que els locals perdien per 0-2

banyoles 2 cardedeu 2

BANYOLES:Pau Valeros, Quimo, Carles, Ian Vila (Tarifa, 80’), Amós Gasca (Feixas, 65’), Bena, Èric Gispert (Pol Bastidas, 80’), Marc Viadé (Adrià Casanova, 80’), David Barceló, Toni Güell (Moreno, 62’) i Jordi Sala.CARDEDEU:Matamala, Guijarro (Pol Vallés, 86’), Mola, Alex Español (Altimira, 62’), Buil, Brugués (Rabost, 62’), Morales, Beltran, Valls (Emili, 75’), Fortuny i Arnau Pou.GOLS:0-1 (17’) Arnau Pou. 0-2 (38’) Arnau Fortuny. 1-2 (43’) Eric Gispert. 2-2 (90’) Quimo.ÀRBITRE:López Buendía.T.G.:al local Toni Güell i al visitant Jordi Altimira.T.V.:cap.PÚBLIC:Un centenar d’espectadors al municipal de Banyoles.COMENTARI:El Banyoles va sumar un treballat empat a casa contra el Cardedeu (2-2) en un partit en el qual els locals van començar amb el peu esquerre, i és que quan millor estaven jugant van encaixar el primer gol, obra d’Arnau Pou (17’). Poc després el Cardedeu va eixamplar distàncies amb una diana de Fortuny (38’), però Èric Gispert va tornar a posar el Banyoles dins del partit amb un gol de cap abans del descans (43’). No va ser fins a l’últim minut de l’enfrontament que el Banyoles va aconseguir empatar gràcies a un gol de cap de Quimo a la sortida d’un córner que va donar un punt als seus, tallant així una ratxa de tres derrotes consecutives.