2a divisió FEF

Desaprofiten l’oportunitat

Sense encert. El Sabadell nota massa les baixes i no passa d’un empat poc profitós que no li permet fer un salt en la classificació

sabadell 0 ebre 0

SABADELL:Roberto; Pol Moreno, Aleix Coch (Ozkoidi, 82’), Migue, Víctor (Migue, 64’); Àngel, Adri Díaz, Marc Martínez; Gai Assulin, Felipe i Mario.EBRE:Salva, Regino, Diego Simón, Ubai, Alfonso, Teo Tirado, Javi Cabezas (Alex Cruz, 84’), Adri Cuevas, Mainz (Diego Puig, 76’), Salinas (Rubiato, 60’) i Borja Martínez.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Felipe Sanchón i Migue González; als visitants Rubiato i Salva.T.V.:al visitant Simón (79’) per doble groga.PÚBLIC:2.127 espectadors a la Nova Creu Alta.

La derrota del Lleida atorgava una bona oportunitat de retallar distàncies respecte a la zona de promoció, però el Sabadell va ser incapaç de passar de l’empat a casa contra l’Ebre i continua en el vagó d’aspirants. El conjunt arlequinat va notar en excés les baixes –això va provocar, per exemple, que Víctor Martínez jugués de lateral– i no va tenir encert davant la porteria de Salva.

Tot i que el primer temps no va tenir gaires ocasions, en la segona el partit es va abocar a l’àrea visitant. Mario va tenir un un contra un amb el porter que no va saber resoldre i, poc després, Salva va enviar a córner un xut d’Adri Díaz. Mainz, en un contraatac, va amenaçar Roberto però de nou el Sabadell ho va provar en una triple ocasió claríssima que va acabar amb un xut de Migue des de l’àrea petita que va sortir fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)