2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Un punt que no salva Posse

2a divisió B. L’Olot empata contra el tercer classificat però la combinació de resultats el deixa ja a set punts de la salvació. El club garrotxí relleva Posse i demà anunciarà el seu substitut

olot 0 Vila-real b 0

OLOT:Ginard, Blázquez, Aspar (Jose, 65’), Micaló, Carles Mas, Bigas, Masó, Barnils, Hèctor Simón (Guzmán, 81’), Marc Mas i Toril (Alfredo, 45’).VILA-REAL B:Cantero, Miguelón, Pau, Ibiza, Franquesa, Imanol, Ramiro (Cedrés, 77’), Pedro (Morlanes, 66’), Chuca, Mario (Póveda, 64’) i Dalmau.ÀRBITRE:Latorre Gracia.T.G.:als locals Aspar (58’), Micaló (64’), Blázquez (69’) i Marc Mas (87’); als visitants Imanol (11’), Franquesa (79’) i Miguelón (89’).T.V.:per doble amonestació al local Barnils (94’).PÚBLIC:1.300 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va empatar a zero contra el Vila-real B, el tercer classificat. Si bé aquest punt seria de valor en una situació més còmoda per a l’equip, la pèssima trajectòria dels jugadors dirigits fins ahir per Martín Posse, penúltims a set punts de la permanència, fa impossible que el regust de l’empat sigui dolç. Els olotins van tornar a fer un bon partit, van pressionar bé el rival i van saber aturar la qualitat individual dels contrincants, gairebé tots, si no tots, cridats a ser professionals d’aquest esport.

En els primers minuts, la lluita dels dos equips va ser per la possessió de la pilota, que automàticament atorgava el control del matx. El domini va ser altern i l’Olot tenia clar que havia de pressionar la sortida de pilota del contrincant per incomodar i recuperar l’esfèrica en camp rival –Toril va gaudir d’una bona ocasió en el 6’, després d’una imprecisió del filial groguet, però el xut, amb tota la porteria de cara, va anar pel centre i tou.

El Vila-real B va decidir apoderar-se de la pilota i moure de banda a banda l’equip dirigit per Martín Posse. En la primera triangulació clara, Mario va poder fer el primer, però el seu xut va marxar als núvols, en el primer ensurt per als garrotxins, un equip que sap el que vol però que està ofegat al fons de la taula per culpa de l’actual ratxa negativa. Els minuts passaven i cap dels dos conjunts disposava d’ocasions, en un joc pla, de molt toc dels groguets, però amb errades a l’hora de fer una última passada clau. Tot i no ser del tot profunds, la sensació de perill del conjunt que dirigeix Miguel Álvarez era evident. Amb molta qualitat al davant, cada cop que els joves futbolistes trepitjaven l’àrea, als aficionats del municipal se’ls posava l’ai al cor. En el 30’, Hèctor Simón es va deixar pispar la cartera dins de l’àrea per Pedro, però el xut fort i sec al primer pal el va refusar molt bé Ginard.

Aguanten l’embranzida

Gran part de la segona meitat va tenir el mateix guió que la primera. El control del joc era del Vila-real B, que seguia fent córrer i desgastant l’Olot. A mesura que passaven els minuts, el filial del club castellonenc anava menjant territori als olotins. Els eslàloms de Póveda, algun xut aïllat de Ramiro i, fins i tot, un travesser en el 75’ –la pilota no va entrar de miracle després de tres rematades visitants que van topar amb Ginard, el travesser i Micaló– van posar encara més nerviosos els de Posse. Els millors moments del Vila-real B van coincidir amb el tram final del matx, tot i que les ocasions clares van ser una per cada bàndol. En el 83’ Dalmau va rematar amb el cap un córner, però Ginard va poder aturar, i en el 86’, Alfredo va plantar-se sol davant de Cantero però incomprensiblement el seu xut va anar fluix a les mans del porter. Els minuts finals van ser de nervis i imprecisions dels dos conjunts, que no van poder fer res per moure el marcador inicial.

ELS VESTIDORS

Hem empatat contra un dels millors rivals del grup. Hem mantingut la porteria a zero gràcies a l’esforç i el bon treball de tots
Evidentment que necessitem guanyar. La meva continuïtat? Pregunteu-ho a qui pren les decisions
Martín Posse
entrenador de l’Olot

Posse ja és història i el club ja té el recanvi

Després d’encadenar cinc derrotes en la lliga –tres de les quals en una setmana–, la junta directiva de l’Olot va donar un ultimàtum a Martín Posse de cara al duel entre els olotins i el Vila-real B. Tot i que el joc en línies generals no va ser del tot dolent, el fet de no vèncer al conjunt groguet –la missió era complicada, ja que és un dels candidats a l’ascens a segona A– i situar-se a set punts de la permanència ha sentenciat Posse, que no continuarà com a tècnic. L’Olot anunciarà aquest matí el relleu de l’argentí, que ja podria dirigir la sessió matinal. L’àrea esportiva ha buscat un tècnic amb experiència a la categoria que conegui el grup tercer i que tingui bagatge a l’hora de dirigir equips en una situació similar a la de l’Olot, per tant, que sigui capaç d’acoblar-se a una plantilla ja confeccionada i a mig curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)