2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Cornellà topa amb un mur

El Badalona, intractable. El conjunt verd és incapaç de tombar els escapulats a casa seva, on han aconseguit 17 dels 20 punts. Néstor Querol, de falta, desequilibra la balança

BADALONA 1 CORNELLÀ 0

BADALONA:Morales; Robert Simón (Albarrán, 75’), Álvaro Vega, Moyano, Parera, Kilian; Juanjo Ciércoles, Toni Lao (Néstor Querol, 57’), Sergio Maestre; Kevin Lacruz i Marcel Serramitja (Marc Cosme, 57’).CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Maureta, Borja (Sascha, 83’), Edgar, Valentín; Fall, Sergio Gómez (Pep Caballé, 63’); Marc Caballé; Fito (Néstor, 71’) i Enric Gallego.GOL:1-0 (80’) Néstor Querol.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:al visitant Fall.T.V.:a l’entrenador Manolo González.PÚBLIC:Un miler d’aficionats a les graderies de l’estadi.

Els intents del Cornellà d’estirar la zona alta de la classificació, i començar a posar distàncies es van esvair un cop més. El conjunt de Jordi Roger, llançat gràcies a l’aportació del seu davanter Enric Gallego, va topar contra la solidesa del Badalona a casa. Els de Manolo González no van deixar lloc a la sorpresa i van provocar un partit molt igualat en què Néstor Querol, en un servei de falta, va fer la diferència.

Els dos onzes van presentar algunes sorpreses com l’absència de Coulibaly i Querol en el Badalona, i la presència d’Enric Gallego, que havia estat entre cotons durant tota la setmana al Cornellà que, com a novetat, va presentar tres centrals de sortida. La sortida del Badalona va generar ocasions de perill com una nova ocasió errada per Robert Simon. Tot el perill escapulat arribava per la banda de Kilian Duran fins que el Cornellà va aconseguir equilibrar el domini i va intentar colpejar en una ocasió de Sergi Gómez. El migcampista ofensiu va tenir un cara a cara amb Morales que va errar. El primer temps va acabar amb una ocasió visitant que Parera va salvar providencialment.

En l’inici de la segona meitat, va ser el Badalona qui va tornar a dur les regnes del joc. Les substitucions, a més, li van donar el futbol que li estava faltant en alguns moments a l’equip de González amb l’entrada de Cosme i Néstor Querol. I és que l’aportació del davanter va revolucionar el partit: primer, provocant una altra ocasió claríssima que Robert va desaprofitar i després forçant una falta en la frontal de l’àrea que Néstor Querol va enviar al fons de la porteria. En el tram final, els verds van tornar a rondar la porteria de Morales però sense oportunitats clares per moure el marcador.

Enric està en el millor moment però estava massa sol. No hem de dependre tant d’ell
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Hem patit en els primers quinze minuts de cada part però hem pogut enganxar-nos al partit en l’últim tram del segon temps
No és veritat que juguem directe. La millor manera de jugar és la que et fa guanyar
Manolo González
entrenador del badalona

El Badalona acaba jugant amb deu homes

Els últims deu minuts de partit va ser un calvari per al Badalona, que va acabar jugant amb deu homes per la lesió de Moyano. El central es va fer mal al genoll –es preveu que tingui un esquinç com el de Robusté, que està previst que torni la setmana que ve, unes cinc setmanes després– i com que Manolo González havia fet els tres canvis es va quedar al terreny de joc, despenjat a la zona davantera. Però ateses les dificultats que tenia per moure’s i per no agreujar la lesió, l’equip finalment va decidir retirar-lo del terreny de joc i patir durant els últims minuts amb un home menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)