Nàstic

futbol

Nàstic

Encallats al Nou Estadi

Nàstic. Quan havia de consolidar la reacció, l’equip grana només ha aconseguit un punt en els tres últims partits al seu camp. Només el Sevilla Atlético ha sumat menys punts com a local

Fent cas només de les estadístiques a camp contrari, el Nàstic estaria lluitant per accedir a les places de fase d’ascens. Ha aconseguit vuit punts com a visitant, una estadística que només milloren set equips. En canvi, el problema el té al Nou Estadi, on ha aconseguit set dels 21 punts que hi ha disputat i només el Sevilla Atlético ho ha fet pitjor com a local. Si a fora el Nàstic ha marcat deu gols i n’ha rebut vuit, a casa n’ha fet sis i n’ha encaixat onze. A més, quan l’equip tarragoní havia de consolidar la reacció que es buscava amb el canvi a la banqueta, només ha aconseguit un punt en els tres últims partits al Nou Estadi: derrotes contra l’Alcorcón (0-3) i l’Oviedo (1-2), i empat contra el Barça B (0-0).

“A casa hem fet bons partits, amb victòries solvents contra l’Albacete i el Granada. Són circumstàncies el que fa que aconseguim més punts a fora que a casa, ja que juguem igual”, va afirmar el tècnic, Antonio Rodríguez, després de la derrota de diumenge contra l’Oviedo. En aquest partit, per exemple, Rodri considera que el seu equip va fer una bona primera meitat, va estar molt a prop de sentenciar el partit amb el 2-0 i va perdre per culpa d’una acció aïllada. Malgrat tot, el tècnic grana és conscient que han de començar a acumular punts a casa ja que “no fer-ho es penalitza molt”.

Ara el Nàstic rebrà dos equips de la zona baixa i en visitarà dos de dalt. Diumenge al migdia jugarà al camp del Numància, tercer, i després rebrà el Llorca, dinovè. Tot seguit es desplaçarà a Pamplona per enfrontar-se a l’Osasuna, segon, i després rebrà el Sevilla Atlético, penúltim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)