Reus

Reacció tardana i estèril

Reus. L’equip roig-i-negre perd a Cadis, on és clarament dominat en la primera part –en què rep l’1-0 (30’)– i millora en la segona, però sense profunditat. Tot i això, Haro topa amb el pal (75’)

CADIS 1 REUS 0

CADIS:Cifuentes; Carpio, Kecojevic, Servando, Bijker; Garrido, José Mari; Salvi Sánchez (Moha Traoré, 88’), Álex Fernández (Perea, 75’), Álvaro García; i Carrillo (Dani Romera, 81’).REUS:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Íñiguez (David Haro, 46’), Álex Menéndez; Tito Ortiz (Àlex Carbonell, 66’), Borja Fernández (Vitor, 66’), Gus Ledes; Querol i Edgar Hernández.GOLS:1-0 (30’) Carrillo.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:als locals José Mari i Kecojevic, i als visitants Tito Ortiz i Edgar Hernández.PÚBLIC:10.976 espectadors.

El Reus va pagar una mala primera meitat, en què va ser clarament dominat per un rival que va tenir ocasions fins que va marcar –Carrillo (30’)–, i va perdre per la mínima al camp del Cadis, que es va defensar amb solvència quan l’equip roig-i-negre va millorar després del descans, amb més possessió però poca profunditat. Tot i això, el Reus va tenir l’empat a tocar amb un xut d’Haro al pal (75’).

Aritz López Garai va situar d’entrada tres centrals –Atienza, Olmo i Íñiguez–, dos carrilers –Miramón i Álex Fernández–, un triple pivot –Tito, Borja i Gus Ledes– i Querol i Édgar Hernández en la punta d’atac. Però el plantejament del tècnic roig-i-negre, que pretenia vigilar les bandes i resguardar l’esquena de la defensa davant el joc obert i directe del Cadis, no va poder evitar la sortida intensa del rival, que va posar setge de seguida a la porteria d’Edgar amb molta mobilitat. El porter va haver d’estar atent a un xut de Salvi i, tot seguit, a una doble rematada d’Álvaro García, primer amb el peu i després amb el cap, desviat (13’). Més desencertat va ser Badia en una centrada de Bijker, ja que la va rebutjar al revés i gairebé va fer entrar la pilota dins la porteria. Íñiguez, atent, la va treure de sobre la línia. De fet, els locals la van veure dins (17’). El Reus intentava respirar amb alguna pilota llarga per a Querol, però no generava perill ni es treia de sobre el domini dels locals, que continuaven atacant. Així, després de mitja hora de joc, el Cadis va trobar el premi a la persistència amb un córner servit per José Mari i rematat de cap amb potència per Carrillo (30’). Després d’una altra acció ofensiva local –un xut llunyà de Carpio atrapat per Badia–, el Reus va mirar d’estirar-se, però no tenia prou continuïtat per connectar el mig del camp amb la davantera.

El panorama havia de canviar en la segona meitat si el Reus volia tornar d’Andalusia amb algun botí, i per això l’equip roig-i-negre va sortir del descans sense un dels tres centrals, Íñiguez, que va ser substituït per l’atacant David Haro. López Garai buscava més presència ofensiva i volia incomodar un rival massa tranquil fins llavors amb tres davanters sobre la gespa. Si bé el Cadis no generava tant de perill, el Reus continuava sense profunditat, amb combinacions abans del mig del camp però pocs avantatges quan el superava. Per això, el tècnic visitant va decidir gastar en el minut 65 els dos canvis restants fent entrar Vitor i Àlex Carbonell per Tito Ortiz i Borja Fernández, amb l’objectiu de dotar el mig del camp de més creativitat i arribada. I, realment, el Reus va aconseguir controlar el partit i monopolitzar la possessió en un tram de partit en què David Haro va rebre una bona pilota entre línies i va etzibar un gran xut al travesser (75’). Però va ser l’única gran ocasió del Reus, ja que el rival, molt més preocupat ja per defensar-se que per atacar, no li va permetre cap més aproximació, més enllà d’una volea alta de Querol i d’un parell de centrades de Jorge Miramón.

ELS VESTIDORS

El partit l’he perdut jo, m’he equivocat amb el plantejament inicial. Després, el joc s’ha anivellat
Aritz López Garai
entrenador del reus
Hem jugat una primera meitat fantàstica. En la segona, cansats, no hem tingut sortida
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)