2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Raúl Garrido vol una versió més competitiva de l’Olot

2a divisió B. En la seva presentació, el nou tècnic olotí va elogiar la filosofia de joc de l’equip que dirigirà i va remarcar que hi vol afegir la capacitat de ser més competitius en moments clau

Si alguna cosa ha aconseguit l’Olot després de catorze jornades de lliga és l’elogi dels rivals per la seva proposta de joc. La filosofia al camp, però, no s’ha traduït en bons resultats i això ha provocat la destitució de Martín Posse i l’arribada a la Garrotxa del nou tècnic, Raúl Garrido, que ahir va trepitjar la gespa de l’estadi municipal en la seva presentació. Precisament les primeres paraules de l’entrenador de l’Olot van anar encaminades en aquest sentit. “Arribo a un equip que juga molt bé a futbol perquè té la possessió i sempre vol la pilota, però en moments puntuals no ha acabat de saber competir bé i això l’ha fet perdre. El meu objectiu és donar les eines adequades als jugadors per fer un joc intens, també jugant a futbol però sabent quan cal replegar-se o quan cal tenir la pilota”, va explicar Garrido, que arriba a la Garrotxa acompanyat de Kevin Martínez, la seva mà dreta des de fa cinc temporades, quan van fer una bona feina a la base de l’Huracán.

Missatge optimista

En la seva intervenció –Garrido va alternar el castellà amb el valencià–, el nou entrenador de l’Olot va repetir diverses vegades que la situació es pot revertir: “Si no ho cregués no seria aquí, però caldrà el suport de tothom. Dels jugadors, de l’afició...” Des de la directiva i l’àrea esportiva tant el president, Joan Agustí, com el director esportiu, Sergi Raset, van fer autocrítica i van assumir la responsabilitat que l’etapa de Martín Posse no hagi funcionat. “Creiem en el projecte i hem buscat persones amb experiència en la categoria”, va assenyalar Agustí, mentre que Raset hi va afegir que el canvi a la banqueta pretén “activar la plantilla i revertir la situació actual”.

EL PROTAGONISTA

És un repte amb un club amb molt prestigi dins el futbol català. Sempre m’ha semblat un club amb un projecte seriós i engrescador
Farem un joc intens i vistós, però sabent quan cal tenir la pilota o quan cal replegar-se
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot

Una puntuació i un calendari que no espanten

Raúl Garrido assumeix el repte d’eixugar els set punts que ara mateix separen l’Olot de la permanència i, per aconseguir-ho, els primers passos els haurà de fer davant diversos rivals que ara mateix ocupen la zona alta de la classificació, com són el Mallorca, el Lleida o l’Elx. “No penso més enllà del proper partit i tinc clar que sortirem a guanyar contra tothom. Tinc l’experiència de l’Huracán, en una situació límit en moltes vessants, amb una plantilla molt tocada, tothom ens donava per morts... i vam ser capaços de competir i plantar cara a tothom”, va explicar Garrido, que va recordar diverses situacions complicades que ha viscut a les banquetes de la segona divisió B. A favor seu, també cal valorar el coneixement del grup: “En els últims mesos m’he fet un fart de veure futbol, especialment de segona B.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)