Girona

Viatgen més que juguen

Els internacionals. Els compromisos amb les seleccions han provocat que tant els efectius de la Real Sociedad com els del Girona acumulin molts més quilòmetres que minuts jugats

El Girona i la Real Sociedad han tingut en les últimes setmanes diversos efectius repartits per tot el món per disputar partits amb les seves seleccions. Fent una ullada al rendiment d’un i altres, gironins i txuri-urdins tenen en comú que els seus futbolistes han fet més quilòmetres que minuts han disputat al terreny de joc.

A les files del club basc, fins a set jugadors van tenir compromisos internacionals dimarts, però no n’hi va haver cap que disputés els noranta minuts. Illarramendi i Oyarzabal, amb 45 minuts, van ser els que es van desgastar més. Homes com Januzaj, Kevin, Odriozola o Zubeldia no van disputar ni un minut.

Dimarts hi va haver tres representants gironins que van jugar partit amb les seves seleccions. D’entre tots d’ells cal destacar l’actuació de Pablo Maffeo, que, a diferència del seu company de selecció i pròxim rival demà amb la Real, Oyarzabal, no va ser substituït i va completar els noranta minuts sobre el terreny de joc. Stuani va entrar per jugar els últims 22 minuts de partit amb l’Uruguai, i Kayode va tenir un paper testimonial amb Nigèria jugant tan sols tres minuts.

Llarga distància

Malgrat aquest protagonisme tant reduït, el que sí que condicionarà la preparació del partit de demà a Montilivi serà la distància que hauran de recórrer els futbolistes per tornar a Girona i Sant Sebastià respectivament i el poc o nul entrenament que faran amb la resta de companys. En el club gironí, Maffeo i Stuani van arribar ahir, però no van ser a temps de posar-se a les ordres de Pablo Machín. Pel que fa a Kayode, s’espera que avui arribi a terres gironines procedent de Krasnodar, Rússia, i caldrà veure si pot participar en l’entrenament de l’equip.

A la Real Sociedad, els internacionals han pogut tornar amb rapidesa i Illarramendi i Odriozola van exercitar-se ahir al marge després de tornar de Rússia. Vela, que va jugar a Polònia, es va entrenar amb normalitat i en la jornada d’avui està previst que Eusebio ja pugui disposar d’Oyarzabal, Zubeldia, Januzaj i Kevin per fer una sessió amb tota la plantilla.

REAL SOCIEDAD
Januzaj
Bèlgica Bèlgica-Japó 0 minuts (dimarts)
Bèlgica-Mèxic 0 minuts (10/11/2017)
Carlos Vela
Mèxic Polònia-Mèxic 27 minuts (dimarts)
Bèlgica-Mèxic 31 minuts (10/11/2017)
Kevin
Portugal Portugal-EUA. 0 minuts (dimarts)
Portugal-A. Saudita 90 minuts (10/11/2017)
Illarramendi
Espanya Rússia-Espanya 45 minuts (dimarts)
Espanya-C.Rica 0 minuts (11/11/2017)
Odriozola
Espanya Rússia-Espanya 0 minuts (dimarts)
Espanya-C.Rica 90 minuts (11/11/2017)
Oyarzabal
Espanya sub-21 Espanya-Eslovàquia 45 minuts (dimarts)
Espanya-Islàndia 90 minuts (09/11/2017)
Zubeldia
Espanya sub-21 Espanya-Eslovàquia 0 minuts (dimarts)
Espanya-Islàndia 0 minuts (09/11/2017)
GIRONA
Maffeo
Espanya sub-21 Espanya-Eslovàquia 90 minuts (dimarts)
Espanya-Islàndia 90 minuts (09/11/2017)
Stuani
Uruguai Àustria-Uruguai 22 minuts (dimarts)
Polònia-Uruguai 0 minuts (10/11/2017)
Kayode
Nigèria Argentina-Nigèria 3 minuts (dimarts)
Bounou
Marroc C. d’Ivori-Marroc 0 minuts (11/11/2017)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)