Nàstic

futbol

Copa Catalunya

El Cornellà també sorprèn el Nàstic i jugarà la final

Copa Catalunya. Els verds, que ja havien eliminat un altre equip de segona A, el Reus, vencen gràcies a una segona meitat molt seriosa i es disputaran el títol amb l’Horta o el Llagostera

CORNELLÀ 3 NÀSTIC 1

CORNELLÀ: Craviotto; Pere, Ricard (Sascha, 77’), Edgar, Borja; Fall, Cortés (Fito Miranda, 45’), Pep Caballé (Jaume Batista, 85’), Néstor (Gao, 87’), Gómez; i Enric Gallego (Valentín, 79’).NÀSTIC:Bernabé (Perales 66’); Pol, Iván de Nova, Carlos Blanco, Javi Jiménez (Perone, 58’); Gaztañaga, Eric (Koné, 77’), Muñiz (Rayko, 63’); Brugui (Adrián, 77’), Tete (Jean Luc, 58’) i Sandro.GOLS:1-0 (34’) Enric. 1-1 (37’) Juan Muñiz. 2-1 (60’) Ricard. 3-1 (73’) Edgar.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:Als locals Fall i Gao, i als visitants Javi Jiménez i Iván de Nova.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Cornellà va fer història ahir en superar el Nàstic i classificar-se per primera vegada per a la final de la copa Catalunya, en què s’enfrontarà amb el vencedor de la semifinal que disputaran la setmana que ve l’Horta i el Llagostera. L’equip de Jordi Roger, que en l’eliminatòria anterior ja havia sorprès un altre equip de segona A, el Reus, va fer sobretot una segona meitat molt seriosa i no va donar opcions al conjunt grana, que és el vigent campió i no podrà revalidar el títol.

El partit va començar igualat i amb un Cornellà amb ganes de fer mal en els primers minuts. Edgar va tenir la primera del partit després d’una rematada que va sortir fregant el travesser. Els primers compassos de partit passaven, però cap dels dos equips generava ocasions de perill. El local Néstor ho va intentar amb un xut que Bernabé va atrapar sense problemes. En el minut 23, els de Rodri s’haurien pogut avançar al marcador amb un xut de Javi Jiménez que Edgar va refusar sota els pals. El Nàstic, que a poc a poc començava a dominar el partit, va tornar a provar fortuna amb un fort tret de Tete que va sortir molt a prop del pal de la porteria de Craviotto. Tot seguit, el porter local va ser providencial refusant un xut d’Iván de Nova des de l’interior de l’àrea. El Cornellà va aprofitar una de les seves armes per fer l’1-0, obra d’Enric Gallego en una segona jugada en un servei de cantonada. Poc després, Juan Muñiz va establir l’empat després de finalitzar una bona jugada col·lectiva.

Tot just començar la segona meitat, el Cornellà va tenir el gol en les botes d’Enric, però el davanter local no va encertar en la rematada. Passaven els minuts i el domini s’anava alternant d’un equip a l’altre. I un altre cop, l’estratègia dels locals va donar el seu fruit en forma de gol en el minut 60, en un servei de cantonada que va rematar Ricard Pujol. Deu minuts més tard, un altre cop a pilota aturada, el Cornellà, mitjançant Edgar, va fer el tercer gol de la nit. En el tram final del partit hi va haver poques ocasions, de manera que el Nàstic no va poder evitar que el Cornellà es convertís en el primer finalista de la copa Catalunya.

Hem hagut de superar cinc eliminatòries i vèncer grans equips. Estem molt contents
Jordi Roger
entrenador del cornellà
En la segona part s’ha trencat el partit i l’estratègia ha estat important. Volíem jugar la final
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
Arribar a la final era l’objectiu que ens havíem marcat des del principi de la competició. Teníem moltes ganes d’aconseguir-ho