Territorial

Un pas endavant molt necessari

Divisió d’honor juvenil. El Girona, que visita dissabte el camp del Cornellà, encadena quatre partits a domicili sense conèixer la victòria (1 punt de 12), i haurà de trencar la mala ratxa si es vol mantenir en la lluita per les primeres posicions

La temporada del juvenil del Girona està sent pràcticament perfecta. El que a l’inici de temporada va ser una sorpresa és ara ja una realitat: els gironins aspiren a tot. Quan només falten tres jornades per acabar la primera volta, el Girona és quart amb 25 punts, els mateixos que el segon i només dos menys que el líder, El Olivar.

Per mantenir-se de ple en la lluita, però, el Girona haurà de guanyar aquest cap de setmana, i el repte no serà gens fàcil. Primer, pel rival, el Cornellà, però sobretot perquè el partit serà lluny de Girona, on el rendiment dels d’Àlex Marsal està minvant més. A casa els gironins ho han guanyat absolutament tot, però a fora l’equip s’ha encallat després de guanyar els dos primers partits. Un empat al camp del Gimnàstic de Manresa (1-1) i les derrotes contra el Barça (3-0), el Sant Andreu (2-1) i el Mallorca (5-2) han confirmat una mala dinàmica a domicili que els gironins hauran d’intentar trencar al camp del Cornellà si no volen veure com el líder i la resta de perseguidors se’ls escapen en la classificació.

La urgència de trencar la ratxa negativa lluny de Vilablareix és encara més important tenint en compte que el Girona jugarà tres dels quatre propers partits a fora. La setmana que ve rebrà la Damm, però després haurà de visitar el San Francisco i El Olivar, el sorprenent líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)