Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador de la Real Sociedad

“És un rival molt atrevit”

Just abans de sortir direcció a Girona, on la Real Sociedad va arribar ahir a última hora de la tarda, el tècnic, Eusebio Sacristán, va analitzar el seu rival, un conjunt gironí del qual l’entrenador dels txuri-urdins va destacar el seu estat emocional: “Serà un partit molt complicat contra un equip amb un estat anímic molt elevat. Acaben de guanyar tres partits seguits i la seva aparició a la primera divisió també ha estat destacada. Fa uns quants anys que tenen aquest creixement com a bloc, i en els últims temps han superat situacions delicades que els han donat molta fortalesa anímica.”

Més enllà de destacar la bona actitud de l’equip de Pablo Machín, des de la banqueta de la Real Sociedad també es va elogiar la proposta de joc que ha presentat el Girona en les primeres onze jornades de la competició: “El seu plantejament futbolístic s’ha demostrat que posa moltes dificultats als rivals. És una proposta de joc i un rival molt atrevit. Has de tenir la mateixa força i decisió de contrarestar-la i ser tu qui imposi el joc que vols”, va explicar Eusebio Sacristán.

Un punt d’inflexió

Conscient que els resultats del seu equip han millorat en l’últim mes –dues victòries, un empat i una derrota en la lliga–, Eusebio veu en el duel a Montilivi un pas endavant cap a la consolidació del seu equip en la zona alta de la classificació: “És un moment important. Tal com arribem a aquest partit, el que passi pot marcar la temporada. Si mantenim la línia de creixement dels últims partits, sortirà bé.”

L’entrenador dels de Sant Sebastià vol començar a escriure a Girona el mateix guió que el curs passat els va portar a ser un dels equips més en forma de la competició: “Estar bé o no depèn només de nosaltres. El curs passat vam assolir un nivell de joc i de confiança en el que fèiem que ens va permetre guanyar molts partits. En aquest inici hem detectat coses que havíem de millorar, ho hem intentat fer i cal veure si estem de nou en aquest punt òptim de confiança i regularitat per poder obtenir bons resultats”, va explicar l’entrenador dels bascos.

LÍNIA ASCENDENT

“Ens trobarem un rival amb un estat anímic molt elevat. Serà un partit complicat”

LA BATUTA

“Cal posar-hi la mateixa força i determinació que ells per frenar la seva proposta”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)