Territorial

El pas endavant a fora equival a deixar enrere un altre rival

Divisió d’honor juvenil. El Girona visita el camp del Cornellà (a les 18 h) amb l’objectiu de sumar tres punts per mantenir-se a dalt

L’equip juvenil del Girona visita el camp del Cornellà (a les 18 h). El conjunt blanc-i-vermell té com a màxim objectiu sumar tres punts a domicili, una fita que no aconsegueix des del matx de la quarta jornada contra l’Unificació Bellvitge (1-2), concretament el 24 de setembre passat. Els grans números firmats a Vilablareix –els gironins han sumat sis victòries en els sis partits que han disputat com a locals– estan mantenint a l’equip en les primeres posicions de la taula –actualment són quarts a només dos punts del líder, El Olivar.

El conjunt dirigit per Àlex Marsal ho tindrà complicat contra el Cornellà, que ocupa la setena posició i que només ha perdut un sol enfrontament a casa –contra el Saragossa (2-3)–. El Girona té una bona oportunitat de distanciar-se a vuit punts d’un altre rival i consolidar-se ben amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)