3a divisió FEF

De derbi en derbi entre equips barcelonins

3a divisió. L’Horta i l’Europa es veuran les cares en la lliga tretze anys després

La setmana després de disputar-se el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu, avui es veuran les cares una altra vegada dos històrics de la ciutat de Barcelona: els escapulats visitaran el Feliu i Codina d’Horta tretze anys després de fer-ho per última vegada en lliga, en aquella ocasió a primera catalana. L’última vegada que tots dos equips es van enfrontar a tercera va ser el 19 de març del 2000. El derbi (18 h) arriba aquest cop en un bon moment per als dos equips, situats a la zona mitjana i en ratxa ascendent; això sí, Nacho Castro no podrà disposar de Galeano, ni Joan Esteva d’Alberto, tots dos per sanció.

Per altra banda, avui dissabte també es juguen tres duels més a tercera. El més destacat, el partit que enfrontarà el líder, l’Espanyol B, amb el Figueres (18h). Els de David Gallego acumulen cinc jornades ampliant l’avantatge respecte al segon classificat i han passat del punt de diferència amb què comptaven a la desena jornada als deu que tenen ara: contra el Figueres podrien aconseguir la sisena victòria consecutiva. També es jugaran el Santfeliuenc-Castelldefels (18 h), i el Pobla-Santboià (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)