Territorial

Una crisi inesperada

Divisió d’honor juvenil. La Damm ocupa l’antepenúltima posició de la taula després d’un inici de curs desastrós. Els cervesers viuran demà una autèntica final contra el Nàstic Manresa

Acostumat a lluitar en la zona alta de la taula i a lluitar amb els clubs professionals, sobta veure la Damm en l’antepenúltima posició i en una situació d’urgència. Els cervesers són a cinc punts de la salvació després d’haver obtingut només dues victòries en tot el curs. “Cada vegada estem més a prop de canviar la dinàmica; veig els jugadors amb ganes de capgirar-la”, comenta optimista el tècnic, Roger Garcia.

“La situació no és agradable, però tot això ens fa més forts”, prossegueix el preparador sabadellenc, que enguany n’ha vist de tots colors. Després d’una mala ratxa de quatre derrotes seguides que va dur l’equip a la zona baixa de la taula, als barcelonins se’ls han escapat partits que tenien pràcticament guanyats: al camp del San Francisco, els vermells guanyaven 1-3 i van acabar perdent (5-3); contra el Saragossa els van remuntar un 0-2 (3-2), i fa dos partits, un rival directe com la Unificació Bellvitge va aconseguir igualar un 2-0 en el minut 7: “Són cops durs per als jugadors, però ho hem d’intentar solucionar al més aviat possible perquè a la divisió d’honor juvenil va tot molt ràpid.”

Una bona oportunitat per fer-ho arriba demà amb la visita del Nàstic Manresa, debutant en la categoria i equip que marca la salvació. Una autèntica final. “Som conscients de la situació, però mirem el present. El que no podem fer és voler sumar de sis en sis, hem de pensar només en el proper partit”, conclou Garcia.

LES FRASES

Cada vegada estem més a prop de canviar la dinàmica; veig els jugadors amb ganes de capgirar aquesta situació
Hem rebut cops durs i la situació no és agradable, però tot això ens fa més forts
Roger Garcia
entrenador de la Damm
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)