2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Mantenir la candidatura no admet relliscades

2a divisió B. El Sabadell i el Lleida tenen bones oportunitats per escalar posicions en els partits contra el Mestalla i el Vila-real B

El retrobament de l’entrenador Miguel Álvarez amb el seu darrer equip català tindrà l’afegitó de ser un duel molt important a la part alta. El Sabadell (10è, 20 punts) visita el Vila-real B (3r, 25 punts) en un partit (18 h) que pot eixamplar o reduir distàncies entre candidats. De la mateixa manera que el Lleida (7è, 21 punts) tampoc es pot encallar contra el València Mestalla (12è, 17 punts). Tant els arlequinats com els blaus no arriben en el seu millor moment, i per això necessiten redreçar el camí.

“Hem d’intentar que, quan ells la tinguin, no estiguin còmodes. I l’estona en què la tinguis tu, el teu equip sigui vertical i faci mal al rival”, explicava el tècnic del Sabadell, Toni Seligrat, que recupera el lateral Dani Gómez i el davanter Guillemenot. Capó, Rubio, Arthuro i Pastells continuen lesionats.

“Intentem no mirar la classificació, perquè cal fixar-nos només en els rivals”, afirma l’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, que admet que ha detectat la causa dels darrers mals resultats (2 punts dels últims 12). Noel i Oliveros, lesionats, són baixa, igual que el porter suplent Pau Bosch.

Penev no hi serà

Vint hores abans del partit contra el Lleida, el València va comunicar que Lubo Penev deixava de ser el tècnic del filial. La decisió de presentar-se a la presidència de la Federació de Futbol Búlgara no ha agradat al club i ha propiciat l’adeu. Miguel Grau, del juvenil, serà avui el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)