3a divisió FEF

Un partit de decisions

3a divisió. El Palamós rep el Gavà, un rival en hores baixes que ha perdut set dels darrers deu partits, amb la victòria com a obligació

El Palamós viurà avui un partit de vital importància a casa contra el Gavà (12 h). La victòria és una obligació per als palamosins si no volen tornar a caure en descens, i també per al tècnic Vicenç Fernández, que una vegada més veu perillar el seu càrrec després del mal partit al camp del Terrassa (4-0). “Hem de guanyar sí o sí. De fet com tots els partits que tenim a casa que són importantíssims, però aquests tres punts especialment són de vital importància”, assegura l’entrenador del degà. A més, a priori sembla que l’oportunitat de tornar a guanyar a casa és immillorable, ja que el Gavà és, de llarg, l’equip més golejat de la lliga i també el més irregular. “És difícil de valorar com a equip pels canvis d’entrenador, però no oblidem que fa no res estava a 2a B”, valora Vicenç Fernández, que recupera Quinti però no podrà comptar amb els lesionats Fran Ochoa i Gelmà i tindrà el dubte fins a última hora de Lluc Banús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)