Bon empat del Girona contra la Real (1-1)

Reacció. Els bascos s’han avançat molt aviat amb un gol de Willian José, però Stuani ha igualat el marcador en la segona part

El Girona ha aconseguit el primer punt després d’una setmana de descans per seleccions. Ho ha fet contra la Real a Montilivi, en un partit molt intens i igualat que ha acabat amb empat a un. Els gironins, a més, han hagut de remar després d’encaixar un gol a l’inici.

El partit ha començat molt intens, amb els dos equips pressionant molt amunt. El guió semblava perfecte pel Girona, però s’ha trobat amb una garrotada ben aviat quan Willian josé li ha guanyat l’esquena a Juanpe, ha deixat clavat a Bernardo i ha superat Bounou amb un xut creuat (7’) per fer el 0-1. El Girona no ha abaixat els braços, però ha topat amb una defensa basca molt segura. Granell, amb un xut llunyà massa alt, i Maffeo, amb un xut tou, han disposat de les úniques ocasions abans del descans.

Els gironins han sortit amb una marxa més en la represa, però han deixat més espais a l’esquena. El partit s’ha convertit en un intercanvi de cops, però sense ocasions clares. La insistència dels gironins ha acabat tenint premi. Portu ha centrat buscant el cap de Stuani i l’uruguaià, a dos pams de la porteria, no ha fallat (1-1, 64’). Amb l’empat al marcador la millor ocasió ha estat per Januzaj, però Bounou s’ha lluit per evitar el gol en el un contra un.