Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Hem buscat la victòria fins al final”

Va ser impossible enllaçar la quarta victòria en la lliga, però tancar la visita de la Real Sociedad amb un empat després d’haver encaixat un gol molt aviat no era cap mal negoci per al Girona. “El resultat és el que és, i l’hem de donar per bo. Crec que el podem considerar com a bo, més que res perquè és sumar, i contra un rival que és dels que més arguments té en la lliga. Segurament els hem fet una mica pitjors de com ho feien”, va explicar Pablo Machín només d’arribar a la sala de premsa de Montilivi. “S’ha vist que hem buscat la victòria fins al final. No hi hem pogut fer més, però haig de felicitar els futbolistes perquè no han abaixat els braços i fins al minut 92 encara ho intentàvem.”

La Real es va trobar molt més còmoda en la primera meitat que en la segona. “La nostra intenció ha estat la mateixa des de l’inici. El problema ha estat que, després d’algunes arribades, en la primera que han tingut ells han demostrat la qualitat que tenen”, va explicar el tècnic del Girona, que va destacar la insistència dels seus homes en la segona part: “Ens hem abocat a l’atac, i és veritat que ha tingut mèrit aquella intervenció de Bounou. El partit ha estat molt equilibrat, molt intens, i podem considerar l’empat com a just”, va insistir Machín. El Girona tanca la fase contra rivals europeus amb bon sabor. “Tots els rivals són difícils, independentment de si són europeus o de si estan més amunt o més avall. La primera és molt exigent. És cert que hem passat un tram exigent de manera folgada, però això no ens ajuda gens a partir d’ara. Hem d e continuar sent el mateix equip i ens costarà tant o més com ara aconseguir qualsevol punt.”

El Girona va tornar a agrair la inspiració de Stuani, que ha marcat en els cinc últims partits que ha jugat i acumula set gols. “Els golejadors, si no tenen al darrere tot un bloc que els faciliti el treball, no tindran les oportunitats. Som un equip que primer hem de defensar tots, i Cristhian hi ajuda. I això ens està donant molt. Ofici i claredat.” El tècnic també va parlar de Timor, escollit per rellevar Pere Pons: “És probablement el jugador amb un desplegament físic més similar al de Pere, i hem tingut en compte també el potencial aeri de la Real. Ha complert bé, tot i que això és una qüestió de tots.” En aquest sentit, va argumentar que hagués fet un sol canvi: “L’equip estava bé. Borja ens estava donant joc i arribada, i físicament el veia bé. A Portu ja el coneixeu; ha estat un estilet. Podíem canviar Stuani per buscar més velocitat amb Kayode, però Cristhian té ofici i ens ajudava en la pilota aturada. I al mig, Timor i Àlex estaven bé. L’entrenador ha de decidir, encara que no siguin decisions populars, i busca el millor per a l’equip. No vol dir res.” El tècnic de Gómara també va parlar de les targetes: “Crec que l’arbitratge ha estat equilibrat, ha tingut el mateix criteri per als dos equips, en general. Els colzes? El jugador quan salta s’ha d’impulsar, però no hem tingut mala fe. Perdem Bernardo per sanció, i mirarem que la setmana que ve no es noti la seva absència, tal com hem mirat avui que no es notés gaire la de Pons”, va exposar Machín.

UN BON PUNT

“Sumar punts contra un dels equips que més arguments té de la lliga és bo”

L’ACTITUD

“Haig de felicitar els jugadors perquè no han abaixat mai els braços”

CRISTHIAN STUANI

“Els golejadors tenen darrere seu un bloc que facilita el treball. Això dona molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)