Barça B

Comença a ser necessari

Barça B. El filial blaugrana, que encadena ja cinc jornades sense guanyar, visita el feu del Rayo Vallecano amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria i allunyar-se de la zona perillosa

El 14 d’octubre passat, a tres quarts de vuit del vespre, els jugadors del BarçaB van sentir el xiulet final i van alçar els braços, victoriosos. Acabaven de guanyar el Llorca. Feina feta. Des de llavors, però, res de res. Cap alegria. I això que n’han tingut unes quantes a tocar. Han passat 36 dies i cinc partits i els pupils de Gerard López no han tornat a guanyar. Quatre empats i una derrota. Per fortuna, en aquesta categoria la igualtat és llei i aquest sot tampoc ha penalitzat gaire. Tot i això, guanyar comença a ser ja necessari per al filial blaugrana, que avui visita el camp del Rayo Vallecano amb la fita de recuperar sensacions i evitar que una nova desfeta acosti l’equip a la zona perillosa.

Avui hi ha al davant un dels clubs amb més renom de la segona divisió, però els madrilenys tampoc no arriben gaire bé a la cita. La línia que han seguit és similar a la del Barça B –encadenen tres empats i una derrota– i, davant de la seva parròquia, esperen reprendre el bon camí i assaltar de nou la zona de play-off. Míchel, això sí, va perdre a última hora pólvora, ja que Raúl de Tomás, un dels grans referents ofensius de l’equip, va abandonar l’entrenament d’ahir lesionat i no ha entrat en la convocatòria. Manucho també és baixa.

Un dels grans arguments amb què el Barça B es plantarà a Vallecas és la imatge que ha projectat l’equip en els grans escenaris de la categoria. Així ho va recordar ahir Gerard López. “Els camps importants ens han provat i hem puntuat en tots: Valladolid, Granada, Pamplona...”, va dir el tècnic vallesà, que va remarcar que els seus homes juguen més alliberats lluny del Miniestadi: “Els jugadors se senten bé fora de casa, hi ha un punt menys de pressió i l’equip està amb un punt més de llibertat i confiança, tant de bo que ho puguem aprofitar.” El tècnic del Rayo, Míchel, també remarca la solidesa dels blaugrana fora de Barcelona i explica quina és l’arma que vol utilitzar: “Ells dominen el joc de possessió, hem de robar-los la pilota i fer-los mal per aquesta via.”

L’AVANTMATX

Hem d’intentar fer un ‘reset’. Els camps importants ens han provat i a domicili juguem còmodes
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
El Barça B fa les coses molt bé fora de casa, però hem d’atacar el seu joc de possessió i fer-li mal així
Míchel Sánchez
ENTRENADOR DEL RAYO

Varo rep l’alta però no entra en la llista

Gerard López ha recuperat aquesta setmana el porter Alberto Varo, que ahir va rebre l’alta mèdica dels problemes que tenia a les costelles. Tot i això, l’entrenador no el va incloure en la convocatòria. Respecte a Mujica, que ja s’entrena amb l’equip però encara no té l’alta, Gerard va explicar que encara li falta rodatge. En atac, això sí, podrà disposar del Choco Lozano, que divendres va tornar de jugar amb Hondures i està a punt per jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)