Territorial

El Girona no afluixa el ritme

Divisió d’honor juvenil. El conjunt blanc-i-vermell va aconseguir una treballada i soferta victòria al camp del Cornellà i manté el frec a frec amb els grans favorits per mantenir-se a dalt

cornellà 0 girona 1

CORNELLÀ:Ramon, Marwan (Ryuya 77’), Vicente, Bryan (Retu, 68’), Pau Mateos, Machuca, Juanma (Kilian, 57’), Sosa (Poyatos, 80’), Olivares, Angelet i Ignasi.GIRONA:Torra, Prado, Teo, Uche, Pol, Cobos, Pedro (David, 89’), Jofre, Pachón (Homet, 62’), Alejandro (Franc, 87’) i Rodrigo (Mario, 82’).GOLS:0-1 (38’) Pachón.ÀRBITRE:Català Ferran.T.G.:als locals Pau Mateos i Olivares.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Cornellà.

El Girona continua meravellant i aconseguint resultats dignes dels equips que volen i acaben lluitant per estar a la part alta de la classificació. El conjunt dirigit per Àlex Marsal va aconseguir una victòria meritòria i treballada al camp del Cornellà, equip que deixa ja a vuit punts darrere seu.

Només de començar, el Cornellà va disposar d’un un contra un clar que va desaprofitar, fet que va donar ales al Girona, sempre ben ordenat i amb molta seguretat defensiva. Pedro va fer treballar el porter local en dues ocasions, però no va ser fins al 38’ que arribaria el gol que acabaria sent el de la victòria. El central Teo va dividir molt bé i va filtrar una passada a l’espai a Pachón, que es va plantar davant de Ramon i el va superar per baix.

Els locals van intentar reaccionar i en el 43’ una falta que es va enverinar va topar amb el travesser de Torra, ahir titular després de suplir Kjetil Haug amb el Peralada. Torra i la resta de l’equip van fer una bona i solidària feina defensiva per mantenir a ratlla les arribades locals, que en la segona part van anar a més.

Homet i Pedro van tenir ocasions per sentenciar, però al final el triomf va ser curt i treballat pel bàndol gironí, segon de manera provisional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)