Futbol

Tercera divisió

L’Europa mira cap amunt

Arnau Riera. El porter escapulat va resultar clau en els últims minuts amb un parell d’aturades, sobretot en un penal llançat per Arranz en el 81’

HORTA 1 EUROPA 2

HORTA:Andrés, Salva, Guillem (Gueri, 78’), Javi Morales, Javi Iglesias (Coro, 78’), Castillo, Édgar, Adri Lledó, Jota (Maldonado, 69’), Gerard Nolla i Arranz.EUROPA:Arnau, Dani Pujol, Àlex Torres, Cano, Rubén, Uri, Varona (Raíllo, 64’), Pluvins, David Jiménez, Ángel de la Torre (Josa, 83’) i Javi Navarro (Damià, 85’).GOLS:1-0 (12’) Nolla. 1-1 (54’) Javi Navarro. 1-2 (77’) Raíllo.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:als locals Édgar i Javi Morales; Uri, Ángel de la Torre i Àlex Torres.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

L’Europa segueix en ratxa ascendent després de superar l’Horta, que tot i veure’s superat en molts moments, es va avançar en el minut 12 i va tenir ocasions per empatar en els últims minuts.

En una primera part força entretinguda, com acostumen a ser els duels al Feliu i Codina, els escapulats van tenir més oportunitats i es van fer un fart d’entrar per les bandes, sobretot pel carril dret, però va ser el local Nolla l’únic qui va estar encertat i va fer l’1-0 en un xut creuat (12’). En la represa, finalment l’Europa va trobar el premi per mitjà de Javi Navarro després d’una gran jugada de David Jiménez (54’). Però amb igualtat en el marcador, el partit també es va igualar i les ocasions van desaparèixer. Fins que en una pilota a l’esquena dels centrals, Raíllo va fer el segon amb una excel·lent rematada de cap (77’).

Un cop al davant, els de Joan Esteva es van tirar inevitablement enrere, i l’Horta, tot i que molt cansat i excessivament precipitat, va disposar aleshores de les millors ocasions de tot el partit. Arranz va tenir l’ocasió d’empatar en un llançament de penal, però Arnau va guanyar la partida al pitxitxi hortenc i va desviar el xut (81’). I en l’últim minut de l’afegit, els locals encara van tenir dues ocasions claríssimes: primer, el porter escapulat va salvar sobre la línia una rematada de cap a boca de canó, i just després, Adri Lledó va enviar una pilota al travesser.