Nàstic

El Nàstic manté la versió de fora de casa i venç a Sòria (1-2)

2a divisió A. Un gol d’Uche en el minut 87 dona la victòria als grana al camp del Numància, d’on només havien volat tres punts

El Nàstic continua mostrant-se efectiu a camp contrari i aquest migdia ha vençut al camp del Numància, d’on fins avui només havien volat tres punts (1-2). Uche, en el minut 87, ha donat tres punts d’or als tarragonins, que respiren a la zona baixa de la classificació.

Manu Barreiro ha sigut el protagonista de l’arrencada del partit, ja que primer ha marcat en la porteria del Numància, en un segon xut després que el primer topés amb el travesser i ell mateix en recollís el rebuig (2’). Pocs minuts després, la pilota ha rebotat sobre el seu cos en un córner servit pel local Dani Nieto al primer pal i l’ha introduït involuntàriament dins la seva porteria (6’). Després de l’empat, el Numància ha incomodat el Nàstic amb un futbol intens i directe, amb la pilota rondant diverses vegades la porteria de Dimitrievski. Per part dels visitants, només Uche, autor d’un xut des de la frontal, ha inquietat l’equip de Sòria.

En la segona meitat, el Numància ha perdut ritme i el Nàstic s’ha mostrat més atrevit. Hi ha hagut poques ocasions de gol destacades fins que Uche ha aprofitat una errada del central Dani Calvo, que no ha interceptat una passada de Barreiro, per driblar el porter i fer el gol del triomf dels grana (87’).