Girona

El coixí es manté intacte

Nou punts sobre el descens. Els de Machín conserven les tres victòries de diferència respecte al divuitè classificat (ara el Màlaga) i mantenen nou equips per sota a la taula

Superades les dotze primeres jornades amb un balanç calcat de victòries (4), empats (4) i derrotes (4), el gran actiu del Girona s’ha de buscar en el coixí de 9 punts que els de Machín mantenen respecte al divuitè classificat, que des d’ahir és el Màlaga gràcies a la remuntada contra el Deportivo (3-2). Si els andalusos no haguessin capgirat en el tram final l’1-2, l’avantatge s’hauria pogut disparar fins als 10 punts perquè Las Palmas va encadenar el novè partit seguit perdent (0 punts dels últims 27). El coixí dels gironins és notable abans d’una jornada (la 13a) que també pot ser propícia si puntuen al camp del Betis, ja que els últims classificats tenen compromisos molt delicats (el Màlaga visita el Bernabeu; Las Palmas, Anoeta; i l’Alavés i l’Eibar s’enfronten entre ells).

A banda dels nou punts de renda respecte al divuitè, el Girona també té nou equips per sota seu a la classificació. Per dalt té quatre rivals a l’abast (Real Sociedad, Betis, Alavés i Getafe) i per sota només el poden superar dos equips (el Llevant i el Celta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)