Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

A fora, una altra història

Nàstic. L’equip grana és el que ha marcat més gols, i el quart que acumula més punts a camp contrari. La plantilla diu que juguen igual que a casa, però que tenen més atreviment i fortuna

8 0 5 3 6 9

El Nàstic és un altre equip a camp contrari. Al Nou Estadi, on es deixa sentir amb més duresa l’angoixa pel mal inici de lliga i la delicada situació classificatòria, l’equip tarragoní només ha aconseguit un punt en les tres últimes jornades, i només dues victòries en els set partits disputats, dels quals n’ha perdut quatre. Set punts de 21 en total. Només el Sevilla Atlético, que hi ha aconseguit cinc punts, ho ha fet pitjor. A camp contrari, en canvi, és una altra història.

La victòria de diumenge al migdia al camp del Numància (1-2) va ser la tercera en els últimes quatre desplaçaments. A Los Pajaritos, el Nàstic va ser capaç de derrotar l’equip que abans de l’última jornada era el millor equip com a local, ja que només havia deixat escapar tres punts –els de la derrota contra el Granada– abans de la visita dels tarragonins. A Sòria, el Nàstic va mostrar les credencials habituals últimament a camp contrari: efectivitat, atreviment, confiança i una dosi de fortuna. Com a visitant, tot li va a favor. Contra el Numància va marcar en la primera acció del partit –un bon xut de Manu Barreiro– i va aprofitar una errada defensiva per fer l’1-2, mitjançant Ikechukwu Uche, en els últims minuts. En les dues victòries anteriors va ser altament eficaç i va aprofitar les mancances del Còrdova per golejar al Nuevo Arcángel (1-5). A Valladolid va tenir un encert total en atac i molta solvència defensiva (0-3). Així, el Nàstic és ara mateix l’equip que ha marcat més gols a camp contrari (12) i el tercer que hi ha aconseguit més punts (11), superat només per tres equips de la zona alta de la taula, el Cadis, el Lugo i l’Osasuna.

El tècnic del Nàstic, Antonio Rodríguez, considera que el seu equip juga igual a casa que a fora i que, si aconsegueix millors resultats com a visitant, és perquè les circumstàncies dels partits li són favorables. Rodri assegura que al Nou Estadi ha fet bons partits en què no ha tingut la sort i l’encert que sí que té a camp contrari. Uche, per la seva banda, admet que a fora se senten més valents, però veu l’equip preparat per revertir la situació al Nou Estadi, on dissabte que ve a la tarda reben el Llorca, que és el vintè classificat i el pitjor visitant.

Quan juguem fora de casa tenim valentia, però veig l’equip preparat per guanyar a casa