2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Álvaro Vega marca la pauta

2a divisió B. Amb les lesions de Moyano i Robusté, el central andalús s’ha erigit en la referència a l’eix defensiu del Badalona, que manté un dels millors registres de la categoria

Diumenge passat va marcar, in extremis, el gol de l’empat contra l’Ebre que va permetre al Badalona continuar en el grup de candidats en la quarta posició. Però la tasca d’Álvaro Vega transcendeix el gol anecdòtic, ja que s’ha convertit en la referència de l’eix defensiu del Badalona, al qual la seva solidesa defensiva dona el privilegi de ser un candidat a la promoció d’ascens. Les lesions de Robusté i Moyano, dues referències, li han obert la porta i Vega ho ha aprofitat d’allò més bé.

Després de l’accident contra l’Elx, en què va rebre cinc gols, el Badalona encaixa una mitjana de 0,84 gols per partit. Només hi ha quatre equips en la lliga que estiguin per sota (Sabadell, Ontinyent, Vila-real B i Mallorca). Els registres, a més, els ha aconseguit amb la discontinuïtat en l’onze que han causat les lesions. “Aquestes dues baixes per lesió amb l’esquema que proposa l’entrenador [tres centrals] fa que hi hagi poc per escollir, però crec que la competència amb tots els disponibles és altíssima. I això és bo per a l’equip i per als jugadors”, admet Álvaro Vega, que ha estat titular en tots els partits excepte en dos (un dels quals per sanció) i que està a una targeta groga de complir cicle d’amonestacions. “La meva manera de competir no concep no posar el peu per jugar un altre partit”, admet.

Golejador

Vega està disputant la seva segona etapa en el conjunt escapulat després que el curs 2014/15 jugués 33 partits amb l’equip de Manolo González. “En aquestes dues temporades, el club ha crescut, però la manera de treballar, que és amb la qual s’identifica el jugador, és la mateixa. Continua Manolo González, i això vol dir que la línia és bona i que l’equip té visos de millora.”

El Badalona és novè a dos punts del quart classificat en un vagó de nou equips que lluiten per la quarta posició. “Hem tingut sortides en què no hem estat a l’altura, però en les dues últimes [Alcoi i Ebre] hem merescut la victòria.” Precisament, contra l’Ebre, va marcar el gol de l’empat en una rematada acrobàtica: “Vaig intentar rematar com fos”, reconeix, rient.

LES REACCIONS

Robusté i Moyano són jugadors amb molta experiència, però sobretot tenen un caràcter guanyador. Són molt importants
En les dues últimes sortides hem estat a l’altura, i aquest és el camí que hem de seguir si volem continuar a la part alta de la taula
El club ha crescut, però l’essència amb la qual ens identifiquem és la mateixa
Álvaro Vega
defensa del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)