2a divisió FEF

El Llagostera es juga l’accés a la final al camp de l’Horta

Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Òscar Álvarez afronta el matx amb la màxima ambició i amb l’objectiu d’oblidar els recents mals resultats que ha aconseguit en el campionat de lliga

Per alguns aficionats del Llagostera, jugar un partit de copa Catalunya, encara que siguin unes semifinals, no és el més aconsellable per a la plantilla dirigida per Òscar Álvarez, que es troba en descens directe a tercera i hauria de centrar tots els esforços a reaccionar i sumar punts en la competició de lliga. D’altres, els més ambiciosos, segur que esperen un bon partit del seu equip, que després de superar l’Espanyol B en els vuitens i tot un Girona de primera divisió en els quarts –tots dos a la tanda de penals–, consideren que mai es pot deixar escapar l’oportunitat de jugar una final. De fet, per curar les penes de la lliga, en què els llagosterencs encadenen cinc partits sense guanyar –han sumat tan sols dos punts dels quinze últims possible–, i intentar recuperar inputs positius per al grup, la copa Catalunya podria ser una bona escapatòria per als menys habituals del conjunt blaugrana, una bona manera de reivindicar-se: “Abans de pensar en el partit de lliga contra l’Atlètic Balears afrontem un matx molt important per al club com és la semifinal de la copa Catalunya. Evidentment la competició a la lliga és la que mana, però hem dipositat molta il·lusió en aquesta competició”, explica el tècnic Òscar Álvarez del Llagostera, realista amb la seva situació actual: “Els números canten. Els primers a caure sentenciats som els entrenadors, però penso en el dia a dia i a revertir la situació”, sentencia.

L’Horta arriba al duel sense res a perdre. L’entrenador del conjunt barceloní és Nacho Castro, un vell conegut dels aficionats gironins i extècnic del Peralada, el Farners i el Girona B. Després que pugés el curs passat des de primera catalana, amb Xavi Molist a la banqueta, l’Horta està en una còmoda dotzena posició a tercera amb 20 punts: “Ens fa molta il·lusió el partit ja que estem a un pas de competir en una final. És complicat jugar diumenge i dimecres i veurem com arribem a la cita. Ja hem fet història però lluitarem per aconseguir una cosa que seria bonica per a tots”, comenta Nacho Castro. L’equip de l’asturià ha hagut d’eliminar el Vilassar, el Badalona, el Sabadell i en els quarts va quedar exempt de jugar.

LA PRÈVIA

Passi el que passi ja hem fet història però lluitarem per aconseguir una cosa que seria bonica
Nacho Castro
entrenador de l’Horta

ELS MÈRITS

El Llagostera va superar, gràcies a la tanda de penals, l’Espanyol B en els vuitens i el Girona en els quarts
La lliga és el que compta, però afrontem un partit important per al club com una semifinal
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)