Girona

futbol

girona

Tornen a operar Alcalá i no hi ha data per al seu retorn

Contratemps. El central del Girona continuava tenint molèsties al turmell dret i va passar ahir per les mans del doctor Ramon Cugat a la clínica Quirón

Gens acostumats als comunicats mèdics i molt amants dels secretismes, el Girona va emetre ahir una informació que difícilment podia amagar durant gaire temps: el central Pedro Alcalá va tornar a passar per la sala d’operacions per sotmetre’s a una artroscòpia al turmell dret, curiosament el mateix turmell que li havien intervingut el dia 2 d’octubre.

Machín ja va alertar el dia abans del Girona-Real Sociedad del pas enrere del central, circumstància prou indicativa que alguna cosa no acabava de funcionar del tot bé. L’artroscòpia a què el murcià es va sotmetre ahir a la clínica Quirón de Barcelona va anar a càrrec del doctor Ramon Cugat i va servir per avaluar una infecció al turmell dret. En la intervenció se li van fer cultius –al final d’aquesta setmana o a l’inici de la vinent se sabran els resultats– i també es va aprofitar per netejar la zona afectada.

Inicialment, l’evolució d’Alcalá després de la primera operació –el 2 d’octubre a l’Hospital General de Catalunya a mans dels doctors Antoni Mora (cap dels serveis mèdics del club) i Sergio Sánchez– era del tot positiva. Al central se li va extirpar la cua de l’astràgal en una artroscòpia que en principi va ser un èxit. De fet, dues setmanes després, el futbolista ja feia carrera contínua i tot feia pensar que rebaixaria de manera considerable els terminis de reaparició, que eren de dos mesos. Però les bones perspectives van deixar de ser-ho quan les molèsties es van accentuar i es va començar a dibuixar la possibilitat d’una infecció a la zona operada, que és el que va tornar ahir Alcalá a la sala d’operacions. El comunicat del club va ser previ a la intervenció i no hi ha terminis per a la reaparició, tot i que en el cas que els resultats determinessin que no hi ha infecció, el retorn a l’activitat no s’hauria de demorar en excés.

Pedro Alcalá ha disputat cinc partits en el seu primer any a primera divisió i ha marcat un gol (el de la victòria contra el Màlaga). El seu últim partit va ser a Balaídos, el 29 de setembre. Alcalá s’ha perdut els cinc darrers matxs de lliga i la previsió és que també es perdi, com a mínim, els del Betis, l’Alavés i l’Espanyol, i potser els dos darrers del 2017 (a Montilivi contra el Getafe i a Ipurua contra l’Eibar).

L’ARTROSCÒPIA

Es va fer per avaluar una possible infecció al turmell dret, operat fa 51 dies

SENSE TERMINI

Se li va netejar la zona i se li van prendre cultius, però els resultats trigaran uns dies

EL SEU CURS A 1A

Ha jugat cinc partits sencers, però de l’últim ja fa temps, el 29 de setembre a Vigo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)